Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, Asumistaloussosiaalityö

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme sosiaalityöntekijää viransijaiseksi 3.1.2022-31.1.2023 väliselle ajalle. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot, olet innostunut oppimaan uutta ja kehittymään sosiaalityöntekijänä. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tehtävä sijoittuu Espoon aikuissosiaalityöhön asumistaloussosiaalityön (ATSO) erityispalvelutiimiin. Tiimissämme työskentelee lisäksesi sosiaalityöntekijä, neljä sosiaaliohjaajaa, kolme asumisneuvojaa, kolme ohjaajaa, kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa, kaksi kokemusasiantuntijaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme on hyvä, avoin ja toisiamme tukeva ja arvostava työilmapiiri.

Haettavassa tehtävässä sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu aikuissosiaalityön omatyöntekijyys tuetun asumisen asiakkaille, jotka voivat olla hajasijoitetuissa, kevyen tuen tukiasunnoissa asuvia, asumispalveluyksikössä asuvia pitkäaikaisasunnottomia ja päihdetaustaisia asiakkaita tai asumisyksikössä asuvia aktiivisesti päihteitä käyttäviä asiakkaita, sisältäen palvelutarpeen arviointien ja asiakassuunnitelmien laatimista yhdessä asiakkaiden ja asumisyksiköiden ohjaajien kanssa ja toimeentulotukipäätösten tekemistä ko asiakkaille. Asiakkaat ohjautuvat palveluihin alueen sosiaalityöntekijöiden laatimilla palvelupyynnöillä asunnottomien tuetun asumisen SAP-työryhmän käsittelyn kautta. Tehtävään kuuluu asumisen aikaisten suunnitelmien lisäksi asiakkaiden tarkoituksenmukaisten jatkopolkujen suunnittelua ja toteutusta kohti tuetumpaa -tai itsenäisempää asumista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan työn, jossa saat hyvää ja laajaa työkokemusta aikuissosiaalityön työkentältä. Monialaisen, asumisen ja arjen talousasioihin perehtyneen erityspalvelutiimimme lisäksi toimipisteellämme työskentelee alueen sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä, työllisyysohjaajia, sosiaalisen kuntoutuksen sosiaaliohjaajia ja toimistosihteereitä, mikä mahdollistaa monialaisen työskentelyn asiakkaiden kanssa. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen.

Virka-ajan päivystyksellinen työskentely on toimipisteellämme keskitetty aikuissosiaalityön ensiarviointitiimille, jossa työskentelee vakituisesti kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Voit tehdä sovitusti etätyötä, osallistua tarjolla olevin koulutuksiin ja työnohjaukseen. Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun työntekijöilleen.

Työpaikan nimi: Aikuissosiaalityö

Työaika: 37h 45min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä ja tuetun asumisen asiakkaiden kanssa työskentelystä, englannin kielen osaamista, Effica- asiakastietojärjestelmän sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Lauri Nieminen (lauri.nieminen@espoo.fi, puh. 0504637836).
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: 3.1.2022 - 31.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1586-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11114025

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Asumistaloussosiaalityö

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 14.02.2022

Jaa työpaikkailmoitus