Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, avohuollon lastensuojelu

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännölliset tiimikokoukset, tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen tiiviin henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä ja sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Kallion avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa on yhteensä 21 sosiaalityöntekijää ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää. Nyt haemme sosiaalityöntekijöitä Kallio 2 -tiimiin, jossa avohuollon rakenteiden uudelleen järjestelyn myötä on avautumassa kaksi virkaa. Tiimissämme on osaavia työntekijöitä ja hyvä yhteishenki. Asiakasmäärät vaihtelevat ja tällä hetkellä meillä on keskimäärin 37 asiakasta työntekijää kohden. Toimipisteemme sijaitsee Hakaniemessä hyvin kulkuyhteyksien varrella. Sosiaalityöntekijät työskentelevät pääosin kahden hengen huoneissa. Etätöistä voimme sopia tiimin kesken ja tilanteen mukaan.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-654-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.

Lastensuojelutyön kokemus.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Tuomas Eirola, tuomas.eirola@hel.fi, p. 09 310 43673
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 G, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 3.680,36 €/kk
Työ alkaa: 25.10.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-654-21
Ilmoitus jätetty: 01.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10982499

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, avohuollon lastensuojelu

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus