Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Espoon aikuissosiaalityö

Tehtävänkuvaus
Haemme Espoon aikuissosiaalityöhön kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Tehtävä sopii mainiosti myös uransa alkuvaiheessa olevalle sosiaalityöntekijäle tai sijaiskelpoiselle sosiaalityön opiskelijalle. Tehtävät sijoittuvat Etelän 30 vuotta täyttäneiden asiakkaiden tiimiin.

Tiimissämme työskentelee kuusi sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme sekä koko työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri sekä hyvä tekemisen meininki. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta työhön ja työn kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta ajoittain nopeatempoisessa toimintaympäristössämme. Tarjoamme sinulle iloiset, osaavat ja avuliaat työkaverit. Perehdytämme sinut tehtävääsi, jotta pääset hyvin uuden työsi alkuun. Perehdytys koostuu kahden viikon perehdytysjaksosta, jossa pääset monipuolisesti tutustumaan toimipisteemme työtehtäviin ja toimintakulttuuriin. Sosiaalityöntekijä työskentelee ensisijaisesti erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat ja niiden seuranta sekä verkostotyö eri toimijoiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu yksilöhuollon päätöksentekoa sekä täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Perkkaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä osoitteessa Komentajankatu 5 C. Toimistomme monitoimitiloissa työskentelee reilu 90 työntekijää, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, asumisneuvojia, asumisohjaajia, sosiaalisen kuntouksen ohjaajia, talousneuvojia, toimistosihteereitä, etuuskäsittelijöitä ja vahtimestareita. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa on avaran yhteisen työtilan lisäksi hiljaisen työskentelyn tiloja, asiakastapaamishuoneita, kokoushuoneita ja puhelinhuoneita. Virka-ajan päivystykselliset kiireellistä käsittelyä vaativat asiat hoidetaan toimipisteellämme aikuissosiaalityön ensiarviointitiimissä. Tällä hetkellä suurin osa työtehtävistä hoidetaan etätyönä etäyhteyksin. Espoon kaupungin työntekijänä saat käyttöösi kaupungin henkilöstöetuudet sekä mahdollisuuden osallistua kaupungin järjestämiin koulutuksiin oman kiinnostuksesi mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoitten puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opiskelijat, joilla on sijaiskelpoisuus. Laajaa kokemusta aikuissosiaalityöstä ei tarvitse olla, riittää että olet kiinnostunut ja innostunut oppimaan uutta ja työskentelemään aikuissosiaalityössä.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö

Työaika: 37,75 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme lisäksi kielitaitoa sekä Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta.

Yhteystiedot: Elina Vuorenmaa, johtava sosiaalityöntekijä 040 5533674
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 ESPOO
Palkkaus: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-737-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Espoon aikuissosiaalityö

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 22.06.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti