Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme! Espoon keskuksen lastensuojelu hakee joukkoonsa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 22.8.2022 alkaen.

Työyhteisössämme työskentelee 3 johtavaa sosiaalityöntekijää, 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä.
Espoon keskuksen lastensuojelu on tehokas, iloinen ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä (Ahma). Työskentelemme systeemisellä työotteella ja työntekijän tukena on koko tiimi, johon kuuluu perheterapeutti. Systeemisessä työskentelyssämme korostuu työn reflektointi ja asiakkaan osallisuus. Työssämme pidämme aina tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys/ensiarviointi, palvelutarpeen arviointi työparin kanssa, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit. Työ on vaativaa ja antoisaa asiantuntijatyötä, jota tehdään moniammatillisissa verkostoissa. Etätyötä teemme tarpeen mukaan ja työtilamme sijaitsevat uudessa perhekeskuksessa.

Työntekijöille on tarjolla hyvin tavoittavissa olevien ja välittävien esimiesten, huipputiimin, mahtavan työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista, jota jaamme mielellämme. Olemme luoneet positiivisen ja kannustavan työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia. Meillä nauretaan ja keskustellaan paljon yhdessä ja välitetään aidosti siitä, että jokainen jaksaa vaativassa, mutta erittäin antoisassa työssä. Työyhteisössä on poikkeuksellisen erinomainen yhteishenki - meidän työyhteisöämme suosittelee kaverille 100% työntekijöistä! Meillä onkin turvallista tehdä lastensuojelutyötä, olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja olemme kehittämismyönteinen työympäristö. Espoo tarjoaa laadukasta koulutusta ja runsaasti erilaisia mukavia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 2 kuukauden palkalliseen graduvapaaseen. Jos olet kiinnostunut työpaikasta, jossa jokainen päivä on erilainen, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä - hae meille!

Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset ja olemme valmiita keskustelemaan myös osa-aikatyöstä kiinnostuneiden kanssa. Tulevan hyvinvointialueuudistuksen vuoksi työnantaja vaihtuu vuoden vaihteessa ja 1.1.2023 alkaen työskentelemme kaikki Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palveluksessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen lastensuojelu, Kamreeritie 6
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Virpi Heinola, 040 6507527
Työpaikan osoite: Kamreerintie 6, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 22.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-855-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11502810

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti