Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Espoonlahden lastensuojelu

Haluaisitko käydä lounastunnilla kävelemässä meren rannalla tai vaikka pulahtaa mereen uimaan? Tämä onnistuu merellisessä Kivenlahdessa, jossa sijaitsee Espoonlahden lastensuojelun toimisto.
Haemme mukavaan ja avoimeen työyhteisöömme uutta sosiaalityöntekijää! Työyhteisössämme työskentelee 11 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella. Meillä työskentelee myös kokemusasiantuntijavanhempi.

Työntekijöiden tukena ovat niin esihenkilöt, työyhteisö kuin työnohjaus. Esihenkilöt ovat läsnä ja hyvin tavoitettavissa. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, huumorintajuinen ja toisiaan tukeva. Yhteenkuuluvuuden tunne on meillä vahva. Meillä työskentelee pysyviä ja pitkän kokemuksen omaavia työntekijöitä sekä muutama uusi kasvo. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys. Työskentelemme asiakkaiden kanssa sekä itsenäisesti että hyödyntäen työparityöskentelyä. Meillä työskennellään systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja osana tiimiä toimii perheterapeutti.

Meillä on vuosittain kaksi työn kehittämispäivää. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta-/kulttuuriedun sekä työmatkalippuedun. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen. Työhyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää ja siksi varmistamme, että työntekijät lähtevät töistä ajoissa viettämään vapaa-aikaa.
Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 2 kk:n palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Toimistomme on pieni ja meillä vallitsee rauhallinen ilmapiiri hektisestä työn luonteesta huolimatta. Toimistomme sijaitsee Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulevan länsimetron päätepysäkin läheisyydessä. Tilamme ovat viihtyisät ja muutama vuosi sitten remontoidut. Työntekijät jakavat työhuoneet toisen työntekijän kanssa. Työvälineet ovat modernit ja jokaisella on huoneessa sähköpöytä. Meillä on puhdas sisäilma. Työntekijöiden käytössä on työpaikan auto.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, virka-aikainen päivystys ja ensiarviointi, palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit.

Työpaikan nimi: Espoonlahden lastensuojelu
Työaika: 37h 45min
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.
Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat:
Karoliina Hurme, johtava sosiaalityöntekijä, p. 040 5088640
Pia Kurola, johtava sosiaalityöntekijä, p. 050 5482035
Työpaikan osoite: Kivenlahdenkatu 1A, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 9.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1530-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079120

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä