Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Espoonlahden lastensuojelu

Tervetuloa seuraamaan aitiopaikalta lastensuojelun avohuollon maailmaa!

Haluaisitko osaksi Espoonlahden lastensuojelun virka-aikaista päivystys- ja ensiarviointitiimi Norppaa? Haemme Norppaan uutta sosiaalityöntekijää. Norpassa työskentelee tällä hetkellä vakituisina päivystäjinä kokeneet sosiaalityöntekijä sekä sosiaaliohjaaja. Tiimissä on mukana myös kiertävä sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja. Päivystys- ja ensiarvointitiimiläisenä pääset arvioimaan ja käsittelemään lastensuojeluilmoituksia ja yhteydenottoja sekä välillä myös tekemään vähän salapoliisityötä. Pääset tekemään kuntalaisten palveluohjausta, yhteistyökumppaneiden konsultointia ja arvioimaan akuutteja tilanteita (esim. kiireelliset sijoitukset). Ensiarvio tiimi ei tee palvelutarpeen arviointeja eikä sosiaalityöntekijällä ole omia suunnitelmallisen työskentelyn asiakkaita. Norpassa päivät eivät koskaan ole samanlaisia!

Päivystys- ja ensiarviointitiimi Norppa on osa Espoonlahden lastensuojelun tiimiä. Lastensuojelun avohuollon suunnitelmallisen työn ryhmä tekee palvelutarpeen arvioinnit sekä asiakassuunnitelman mukaisen lastensuojelun työn. Norppa-tiimi tekee tiivistä yhteistyötä suunnitelmallisen työn tiimiläisten kanssa.
Espoonlahden lastensuojelussa työskentelee 11 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella. Meillä työskentelee myös kokemusasiantuntijavanhempi.

Työntekijöiden tukena ovat niin esihenkilöt, työyhteisö kuin työnohjaus. Esihenkilöt ovat läsnä ja hyvin tavoitettavissa. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, huumorintajuinen ja toisiaan tukeva. Yhteenkuuluvuuden tunne on meillä vahva. Meillä työskentelee pysyviä ja pitkän kokemuksen omaavia työntekijöitä sekä muutama uusi kasvo. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys. Työskentelemme asiakkaiden kanssa sekä itsenäisesti että hyödyntäen työparityöskentelyä. Meillä työskennellään systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja tiimien tukena toimii perheterapeutti.

Meillä on vuosittain kaksi työn kehittämispäivää. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta-/kulttuuriedun sekä työmatkalippuedun. Espoon kaupungilla on mahdollisuus tukea uusia työntekijöitään asunnon järjestämisessä. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen. Työhyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää ja siksi varmistamme, että työntekijät lähtevät töistä ajoissa viettämään vapaa-aikaa.
Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 2 kk:n palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Toimistomme on pieni ja meillä vallitsee rauhallinen ilmapiiri hektisestä työn luonteesta huolimatta. Toimistomme sijaitsee Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulevan länsimetron päätepysäkin läheisyydessä. Tilamme ovat viihtyisät ja muutama vuosi sitten remontoidut. Työntekijät jakavat työhuoneet toisen työntekijän kanssa. Työvälineet ovat modernit ja jokaisella on huoneessa sähköpöytä. Meillä on puhdas sisäilma. Työntekijöiden käytössä on työpaikan auto.

Työpaikan nimi: Espoonlahden lastensuojelu

Työaika: 37h 45 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.

Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat:
Karoliina Hurme, johtava sosiaalityöntekijä, 040 5088640
Pia Kurola, johtava sosiaalityöntekijä, 050 548 2035
Työpaikan osoite: Kivenlahdenkatu 1 A, 02320 ESPOO
Palkkaus: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1872-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11182866

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti