Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Itä-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Itä-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko gerontologisesta sosiaalityöstä innostunut ammattilainen? Meillä on avautumassa paikka edelläkävijälle!

Haemme Ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Asiakasohjausyksikkö sijoittuu Vantaan organisaatiossa vanhus- ja vammaispalveluihin ja kotona asumisen tuen palveluyksikköön.

Tarjoamme sinulle sisällöltään monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän työyhteisössä, jossa on vahvaa ammatillista osaamista, yhteisöllisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä. Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä ja palveluohjaajia. Sosiaalityöntekijä toimii tiimissä omalta osaltaan asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa perusteella. Sosiaalityön työn sisältöä johtaa ja tiimin työskentelyä tukee johtava sosiaalityöntekijä. Lisäksi ikääntyneiden asiakasohjausyksikössä on oma esimies, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Asiakasohjausyksikön sosiaalityöntekijän tehtävän tarkoituksena on vastata lakisääteisen sosiaalityön toteutuksesta. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti 65 vuotta täyttäneitä. Sosiaalityöntekijöiden työskentelyssä painottuvat erityistä tukea tarvitsevien vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa työskentely. Sosiaalityöntekijän keskeisiin työtehtäviin kuuluvat suunnitelmallinen sosiaalityö ja palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottaen, tarvittavien palveluiden ja verkostojen yhteensovittaminen ja sosiaalityön suunnitelmien tekeminen. Lisäksi työhön kuuluu viranomaispäätösten teko (päätökset taloudellisista tukitoimista, kuten ehkäisevästä toimeentulotuesta, asiakasmaksujen alentamisesta sekä kotona asumisen tukemisesta mm. sosiaalisen kuntoutuksen päätöksillä).


Työskentelyämme on tukemassa asianmukaiset työvälineet liikkuvaan työhön, työnohjaus, säännölliset kehittämispäivät sekä oma työhyvinvointiryhmä, joka edistää ja kehittää aktiivisesti työhyvinvointia tukevia tekoja. Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta ja työsuhde-etuja, kuten matkaseteliedun. Meillä on liukuva työaika klo 7-18 välillä, joka helpottaa työn ja muun elämän yhteensovittamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön työtehtävien sen salliessa. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ammatillisuutta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, päätöksentekokykyä, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, palvelujen asiakaslähtöisyyttä, vaikuttavuutta ja moniammatillista työskentelyä.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

”Meillä on kiva työskennellä, kun on mahdollisuus tehdä yhteistyötä laajassa verkostossa ja tukea asiakkaita omannäköisessä elämässä.”

Tutustu meihin lisää (ikääntyneiden palveluiden sosiaalityöntekijän työnkuvaus alkaa kohdasta 2.05).


Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen taito

Luemme eduksi: 

  • Kokemuksen gerontologisesta sosiaalityöstä 
  • Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen 
  • Ruotsin kielen taidon

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Mahdollisuus neuvotella rekrytointilisästä.

Palkkaus: 3 480,41
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, liukuva työaika


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Salminen Sirkku

040 866 9810

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Johtava sosiaalityöntekijä

Ojala Anneli  

040 508 7517

[email protected] puh.  

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti