Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto

Etsimme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 16.8.21 - 31.12.21.

Jälkihuollon työryhmässä tarjotaan lastensuojelulain mukaista jälkihuoltoa helsinkiläisille yli 16-vuotiaille jälkihuoltoon oikeutetuille nuorille. Tukea, apua ja tarvittavia palveluita järjestetään yhdessä nuoren ja hänen verkostonsa kanssa aina siihen asti kunnes nuori täyttää 25 vuotta.

Jälkihuollon työryhmässä on 23 sosiaalityöntekijää ja 24 sosiaaliohjaajaa neljässä tiimissä, joissa kussakin on 5-6 sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus oppia, onnistua ja tehdä vaikuttavaa työtä. Pidämme huolta perustehtävää tukevista rakenteista ja arvioimme rakenteiden toimivuutta yhdessä. Moniammatilliset tiimit mahdollistavat asiakastyön monialaisen tarkastelun ja työn vaikuttavuutta lisäävät systeeminen työskentely oman perheterapeutin kanssa sekä terveydenhoitajan palvelut. Työnohjaus on säännöllistä ja päivitetyt työvälineet mahdollistavat liikkuvan työn tekemisen. Liukuva työaika tukee työn suunnittelua. Etätyötä on mahdollista tehdä sovitusti.

Jälkihuollossa sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua Helsingin kaupungin laajaan palveluvalikoimaan ja viranomaisverkostoon nuorten sosiaalityössä. Yhteistyötä tehdään myös järjestöjen sekä yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Meillä viihtyvät sekä kokeneet sosiaalityön ammattilaiset, että vastikään valmistuneet sosiaalityöntekijät. Tärkeintä on, että sinulla on intoa ja halua tehdä mielenkiintoista työtä hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa olevien jälkihuoltonuorten parissa.

Tule meille tekemään aidosti vaikuttavaa työtä!

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Luemme eduksi työkokemuksen lastensuojelusta ja nuorten sosiaalityöstä.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Siru Waller p. 09 310 29206
Työpaikan osoite: Sörnäisten rantatie 33, 00540 HELSINKI
Palkkaus: 3475,89€/kk
Työ alkaa: 16.8.2021 - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 06.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-486-21
Ilmoitus jätetty: 22.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus