Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto

Oletko aina halunnut päästä kokeilemaan lastensuojelun jälkihuoltoa? Nyt siihen on mahdollisuus!

Etsimme Espoon jälkihuollon tiimiin sosiaalityöntekijän sijaista, joka syttyy nuorten kanssa työskentelystä. Jälkihuollon sosiaalityöntekijänä vastaat lastensuojelulain perusteella jälkihuoltoon oikeutettujen nuorten tukemisesta ja palveluiden järjestämisestä yhdessä nuoren verkoston kanssa. Ikärajan nousemisen myötä jälkihuolto tulee uudistumaan, joten tässä työssä pääset myös kehittämään.

Saat lähimmiksi työkavereiksesi viisi muuta sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaaja ja johtavan sosiaalityöntekijän. Työryhmämme on iloinen, kokenut ja tiivis porukka, johon on helppo tulla mukaan.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, etkä varmasti jää työsi kanssa yksin. Asiakasmäärä yhtä sosiaalityöntekijää kohden on maltillinen ja saat tueksesi säännöllisen työnohjauksen. Espoossa kehitämme systeemiseen ajatteluun perustuvaa työotetta myös jälkihuollossa. Systeemisen tiimin tukena toimii perheterapeutti.

Pääset tutustumaan jälkihuoltoon Espoon Tunne lastensuojelu -podcastissa! Jakso julkaistaan to 23.9. https://soundcloud.com/espooesbo/sets/tunne-lastensuojelu

Espoossa tarjoamme työntekijälle ajantasaiset työvälineet sekä monipuoliset työsuhde-edut lähiliikenteeseen, kulttuuriin ja liikuntaan. Työaikasi on liukuva ja teemme myös etätyötä. Espooseen muualta muuttavia autetaan asunnon hankkimisessa.

Palvelussuhde alkaa 20.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään on mahdollista yhdistää harjoittelu ja osa-aikaisuus on neuvoteltavissa.

Työpaikan nimi: Jälkihuollon sosiaalityö
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Haettava tehtävä on viran sijaisuus.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys tai 12 §:n mukainen oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammatissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempaa kokemusta jälkihuollosta tai lastensuojelun sosiaalityöstä.

Työpiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa. Samassa rakennuksessa toimivat myös mm. Espoon perhehoidon sekä laitoshoidon työryhmät ja Espoon keskuksen lastensuojelun avohuollon aluetoimisto. Espoo on vahvasti mukana kehittämässä perhekeskusverkostoa ja tämän kehitystyön myötä olemme keväällä 2022 saamassa uudet toimitilat nykyisen toimiston naapurista.

Jälkihuolto on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme jälkihuoltoa yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Lisätietoja antaa jälkihuollon johtava sosiaalityöntekijä Sonja Soini, p. 0406368817, sonja.soini@espoo.fi
Työpaikan osoite: Kamreerintie 7, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: 3424,78 €
Työ alkaa: 20.9.2021 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 26.09.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1110-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä