Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Kiinnostaako työ perheiden parissa lastensuojelussa?

Haemme kahta uutta sosiaalityöntekijää mukavaan tiimimme Kallion perhekeskukseen 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi, sosiaaliohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö mahdollistaa laajan ammatillisen osaamisen ja tuen tarjoamisen palvelutarpeen arviointiprosessin aikana.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös virka-aikana tehtävää päivystystyötä.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten ja perheiden kanssa. Työ on nopeatempoista, monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi ovat työtoverisi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä perehdytämme sinut uuteen työhösi mahdollisimman hyvin. Työ soveltuu niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneillekin työntekijöille. Arvostamme aitoa kiinnostusta perheiden kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja sekä organisointikykyä.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kallion perhekeskuksessa. Viihtyisä, remontoitu perhekeskuksemme otettiin käyttöön kaksi vuotta sitten. Käytettävissäsi on myös henkilöstöravintola ja kuntosali. Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista.

Saat meiltä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelusta, palvelutarpeen arvioinnista ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-485-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Jaana Toivio, p. 050 3525957 (ajalla 21.-23.7.2021) ja sosiaalityöntekijä Anneli Niittuinperä p. 050 5769983 (ajalla 26.7.-13.8.2021)
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 C, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 e/kk
Työ alkaa: 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-485-21
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus