Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun avohuolto, Länsi-Vantaan toimipiste, Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 13.12.2022 tai sopimuksen mukaan

Vantaan lastensuojelun avohuollossa on avoinna virka sinulle, joka koet omaksesi merkityksellisen, monipuolisen ja haastavankin sosiaalityön lastensuojelun kentällä!  

Vantaan avohuollossa tehdään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä lastensuojelutyötä vantaalaisten lasten ja perheiden hyväksi. Etsimme henkilöä, joka sopii rentoon joukkueeseemme ja uskaltaa rohkeasti olla lapsen ja lapsen oikeuksien puolella. Olet muodollisesti kelpoinen sosiaalityöntekijä ja sinulle on mahdollisesti jo kertynyt kokemusta lastensuojelusta tai muusta perheiden parissa työskentelystä. Tarvittavien opintojen lisäksi sinulla on erinomainen asenne asiakkaita ja työkavereita kohtaan ja olet ehdottomasti tiimipelaaja.  

Miksi Vantaalle? 

Vantaan lastensuojelussa on ison kaupungin edut, mutta helppo ja mutkaton ilmapiiri. Arvostamme lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän näkemystä ja meillä asiakkaat saavat laadukkaita ja monipuolisia lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Vantaalla sinun on mahdollista tulla lastensuojelun sosiaalityön huippuammattilaiseksi ja haluamme tukea sinua kasvussasi mm. laadukkailla omilla koulutuksillamme.  

Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä sekä kunnollisia tiloja ja välineitä työtehtävien tekemiseen. Haluamme tukea perheen, työn ja esimerkiksi opiskelujen yhdistämistä mm. joustavilla etätyöjärjestelyillä sekä kolmen kuukauden palkallisella graduvapaalla. Asumisjärjestelyissäkin tuemme palvelussuhdeasunnoilla.   

Meillä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön tukeminen. Pienten 5–7 hengen tiimien lisäksi pääset osaksi joko Itä- tai Länsi-Vantaan isompia toimipisteitä. Koko avohuollon osalta kuulut n. 60 ammattilaisen yhteisöön. Nyt haettavana oleva virka sijoittuu Länsi-Vantaan toimipisteeseemme Myyrmäen juna-aseman välittömään läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.  

Meillä systeeminen työtapa on aktiivisessa käytössä ja saat siihen hyvän perehdytyksen. Systeemistä työtapaa tukee kaksi omaa perheterapeuttia sekä jatkuva valtakunnallinen ja oma koulutuksemme. Meillä tulet tutuksi myös Apotin kanssa! 

Emme lupaa Sinulle helppoa työtä, mutta lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihtyisit. Johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi sinua perehdyttää koko tiimi sekä sinulle nimetty kollegamentori. Meillä on lupa tehdä työtä rohkeasti omalla persoonalla ja rohkaisemme rakenteelliseen sosiaalityöhön sekä omasta työstä kertomiseen. Meille lastensuojelutyö on maailman merkityksellisintä työtä ja kehitämme sitä juuri nyt vahvasti uutta hyvinvointialuettakin silmällä pitäen.  

Ole rohkeasti yhteydessä! Kerromme mielellämme lisää. 

Voit myös seurata meitä instagramissa @vantaanlastensuojelu 

Kelpoisuuden täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on oikeus toimia määräaikaisena sosiaalityön sijaisena. Meillä on myös mahdollisuus osa-aikatyöhön opintojen ohessa.  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa: 

  • Avoimen työilmapiirin 

  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 

  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3753,94
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies (va)

Vehniäinen Hanna, p. 040-8289545, [email protected]


Johtava sosiaalityöntekijä Minna Tuokko


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 12.12.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaa
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti