Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun avohuolto, Itä-Vantaan toimipiste

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Haemme yksikköömme kokenutta sosiaalialan osaajaa, jolla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.  

Sosiaalityöntekijän vakituinen virka sijoittuu Vantaan lastensuojelun avohuoltoon Itä-Vantaan toimipisteeseen, jossa on viisi suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä. Kussakin tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Työn tukena käytämme systeemistä työtapaa, jossa vuorovaikutustyö on keskeisessä roolissa. Työskentelyn tukena toimii perheterapeutti, joka sparraa työntekijöitä kohti systeemistä työtapaa. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina sosiaalityön asiakasprosesseissa. Työ on monipuolista ja haastavaa asiantuntijatyötä. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakastyön tukena ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon tukitoimipalvelut, kuten Suomen suurin perhekuntoutusyksikkö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kehittämismyönteisessä ja innostuneessa työyhteisössä. Perehdytyksemme on laadukasta ja pitkäkestoista, ja tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi viihtyisät, vastaremontoidut työtilat Tikkurilan ytimessä, modernit työvälineet,  lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla ja käytettävissäsi on Vantaan työsuhde-edut.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Työn alkamisajankohta: 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus enintään kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelun tai lapsiperheiden sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

1.9. alkaen palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Palkkaus: 3680,33 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:


Pukkio Saana

0503121844

[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaa
Vakituinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti