Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun avohuolto

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 5.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Haemme yksikköömme reipasta ja kehittämisestä innostunutta sosiaalialan osaajaa.  Aiempi työskentely lastensuojelussa tai lapsiperheiden sosiaalityössä katsotaan eduksi.  

Sosiaalityöntekijän vakituinen virka sijoittuu Vantaan lastensuojelun avohuoltoon Itä-Vantaan toimipisteeseen, jossa on viisi suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä. Kussakin tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Työn tukena käytämme systeemistä työtapaa, jossa vuorovaikutustyö on keskeisessä roolissa. Työskentelyn tukena toimii perheterapeutti, joka sparraa työntekijöitä kohti systeemistä työtapaa. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina sosiaalityön asiakasprosesseissa. Työ on monipuolista ja haastavaa asiantuntijatyötä. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakastyön tukena ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon tukitoimipalvelut, kuten Suomen suurin perhekuntoutusyksikkö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kehittämismyönteisessä ja innostuneessa työyhteisössä. Perehdytyksemme on laadukasta ja pitkäkestoista, ja tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi uudet, viihtyisät työtilat Tikkurilan ytimessä, modernit työvälineet,  lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla ja käytettävissäsi on Vantaan työsuhde-edut.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Työn alkamisajankohta: 5.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus enintään kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3680,33
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies

Välimäki Sanna

0408289545

sanna.valimaki@vantaa.fi

Virge Mikkola, johtava sosiaalityöntekijä p. 040-5761 699, etunimi.sukunimi@vantaa.fi 

Tiedustelut 23.8. lähtien.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus