Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Ammattina lapsen etu -tule sosiaalityöntekijäksi Helsingin lastensuojelun sijoituksen sosiaalityöhön!

Tehtäviisi kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja lapsen vanhempien kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen kanssa. Tulet työskentelemään sekä perhehoitoon, että laitoshoitoon sijoitettujen lasten kanssa.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset, sinulla tulisi olemaan tällä hetkellä noin 30 asiakaslasta. Meillä et jää yksin - tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö. Työnohjaus, mentorointi sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Myös laajat perhehoidon palvelut ovat rinnallasi.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Joustavat työjärjestelyt ja hyvät työvälineet tukevat työssä onnistumistasi. Käytössämme ovat uudet, työtämme tukevat toimitilat.

Helsingin sijoituksen sosiaalityön yksikkö on suuri sijaishuollon sosiaalityön osaaja. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti. Monipuolinen tehtäväkenttämme ja hyvät koulutusmahdollisuudet, tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena.

Meille työyhteisön hyvä ilmapiiri ja toimivuus on tärkeää. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja työyhteisötaitoja.

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvät Helsingin kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalipun ja mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran laillistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöstä tai muusta sosiaalityöstä sekä haluasi toimia nimenomaan lastensuojelun viranomaistehtävissä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-382-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen, p. 040 7452348
Työpaikan osoite: Kumpulantie 13, 00520 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36
Työ alkaa: 23.7.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-382-21
Ilmoitus jätetty: 08.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus