Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Leppävaaran lastensuojelu

Hei Sinä sosiaalityön ammattilainen! Leppävaaran lastensuojelu hakee ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoonsa Sinua sosiaalityöntekijän virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on Leppävaarassa auki kaksi sosiaalityöntekijän virkaa sekä yksi sosiaalityöntekijän viransijaisuus 15.8.2022 lähtien.

Meillä Espoossa hoidat sosiaalityöntekijänä lapsen koko avohuollon lastensuojelun prosessia, mihin kuuluvat virka-aikainen päivystys ja ensiarviointi sekä suunnitelmallinen työ. Tällä tavoin haluamme varmistua siitä, että asiakkaan prosessi lastensuojelussa olisi katkeamaton ja sama työntekijä kulkisi lapsen rinnalla mahdollisimman pitkään. Sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on noin 30 lasta.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain systeemisissä tiimeissä, johon tiimin ja perheterapeutin lisäksi voivat osallistua myös asiakkaat ja verkostot.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa lastensuojelun systeemisen työmallin peruskoulutus, jos systeeminen työskentely ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun sille on tarvetta. Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen.

Työtäsi tukee työyhteisön ja esihenkilön lisäksi työparityö sekä työnohjaus. Espoo tarjoaa mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Työsuhteesi alussa perehdytämme sinut työhösi hyvin ja sinulle nimetään oma tutor-työntekijä. Espoon kehittämisen painopistealueet ovat tällä hetkellä Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen teemoissa, mihin kuuluvat esimerkiksi systeemisyys ja monitoimijaisuus.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman ja Sellon kauppakeskuksen vieressä. Lisäksi toimiston läheisyydestä löytyy monipuolisesti ulkoilumaastoja sekä urheilupuiston palveluja muun muassa uimahalli, johon Espoon työntekijät saavat uintiedun.

Työyhteisöömme kuuluu 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Voit seurata meitä täällä Instagram#espoonlastensuojelu (Leppävaara)

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran lastensuojelu, Lintuvaarantie 2 A, 02650 Espoo
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävässä edellytetään myös hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Pakarinen, puh. 0503482957.
Työpaikan osoite: Lintuvaarantie 2 A, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3753,97 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1213-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11559825

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Leppävaaran lastensuojelu

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti