Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Leppävaaran lastensuojelu

Hei Sinä sosiaalityön ammattilainen! Leppävaaran lastensuojelu hakee ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoonsa Sinua sosiaalityöntekijän virkaan 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on Leppävaarassa parhaillaan auki kaksi sosiaalityöntekijän vakituista virkaa. Lisäksi haemme kahta henkilöä sosiaalityöntekijän viransijaisuuksiin 1.1.2022 ja 18.1.2022 alkaen.

Meillä Espoossa hoidat sosiaalityöntekijänä lapsen koko avohuollon lastensuojelun prosessia ensiarvioinnista asiakkuuden päättämiseen tai sijaishuoltoon saakka. Tällä tavoin haluamme varmistua siitä, että asiakkaan prosessi lastensuojelussa olisi katkeamaton ja sama työntekijä kulkisi lapsen rinnalla mahdollisimman pitkään. Sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on noin 30 lasta.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain systeemisissä tiimeissä, johon tiimin ja perheterapeutin lisäksi voivat osallistua myös asiakkaat ja verkostot. Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun sille on tarvetta. Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen. Työtäsi tukee työyhteisön ja esihenkilön lisäksi työparityö sekä työnohjaus. Etätöitä voit tehdä sovitusti. Työsuhteesi alussa perehdytämme sinut työhösi hyvin ja sinulle nimetään oma tutor-työntekijä.

Espoon kehittämisen painopistealueet ovat tällä hetkellä Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen teemoissa. Koulutamme lähitulevaisuudessa kaikki lastensuojelun työntekijät väkivaltatyön teemoihin yhdessä Barnahus-hankkeen ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä. Työyhteisöömme kuuluu 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!
Voit seurata meitä täällä Instagram#espoonlastensuojelu (Leppävaara)

Työpaikan nimi: Leppävaaran lastensuojelu

Työaika: 37h 45min /vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: : Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Arvostamme arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Mari Pakarinen puh. 0503482957
Johtava sosiaalityöntekijä Niina Kivelä puh. 0468773197
Leppävaaran lastensuojelu
Työpaikan osoite: Lintuvaarantie 2 A, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1627-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079628

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä