Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Malmin perhesosiaalityö

Haemme yhtä sosiaalityöntekijää perhesosiaalityöhön vakituiseen virkaan Malmin toimipisteeseen 23.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Perhesosiaalityössä toimit sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä lasten, perheiden ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Helsingin kaupungilla perhesosiaalityö on vakiintunut osa palveluverkostoa. Perhesosiaalityön työryhmässä työskentelee tällä hetkellä 23 sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Perhesosiaalityön työryhmä toimii Helsingissä kuudessa eri toimipisteessä. Perhesosiaalityössä sinua odottaa lämmin ja vastaanottavainen tiimi, jossa keskustelu on avointa ja toista arvostavaa.

Työssäsi perhesosiaalityössä vastaat lapsen asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä ja tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja omien voimavarojen käyttö vahvistuu. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Koronapandemian aikana olemme tehneet joustavasti etätöitä, mutta tapaamme kuitenkin asiakkaita sekä viranomaisiaverkostoja myös kasvokkain toimistotapaamisilla ja kotikäynneillä. Pääset mukanamme käyttöönottamaan uutta asiakastietojärjestelmä Apottia ja tapaa tehdä entistä läpinäkyvämpää asiakastyötä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-683-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- tehtävässä tarvitaan kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä, tai erilaisissa verkostoissa.
- lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoa sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Luemme eduksi:
- Helsingin organisaation ja Apotti tietojärjestelmän tuntemisen
- kokemuksen perhesosiaalityöstä sekä työskentelystä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Sari Della Spina, puh. 040 184 6965 tai sari.dellaspina@hel.fi
Työpaikan osoite: Ala- Malmin tori 2, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 3 424,78 e/kk
Työ alkaa: 23.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-683-21
Ilmoitus jätetty: 08.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10996186

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Malmin perhesosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus