Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Malmin psykoosipoliklinikka

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan psykoosipalveluihin Malmin psykoosipoliklinikalle 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu moniammatilliseen psykoosityöryhmään, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan psykoosihäiriöistä kärsiviä potilaita. Toimit työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Odotamme sinulta kiinnostusta ja innostusta sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää kuntouttavaa työtä kohtaan.

Tehtäviisi kuuluu potilaiden sosiaalisen tilanteen arviointi ja kartoitus, taloudellisen tilanteen ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Lisäksi hoidat sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut).

Tarjoamme sinulle oman työhuoneen ja kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko virkasuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-229-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
- aikaisemman kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä
- kokemuksen aikuissosiaalityön tehtävistä
- Helsingin kaupungin palveluverkon tuntemuksen

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi, p. 09-310 59121, sanna.kouhi@hel.fi
psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela, p. 09-310 62462 kaisu.maunuksela@hel.fi
Työpaikan osoite: Soidinkuja 6 A, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 3424,78 e/kk
Työ alkaa: 1.7.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-229-21
Ilmoitus jätetty: 14.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Malmin psykoosipoliklinikka

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus