Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, palvelutarpeen arviointi

Haemme lämminhenkiseen tiimiimme sosiaalityöntekijää hoitovapaan sijaisuuteen 10.1.2022 tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien. Sijaisuus päättyy 3.7.2022.

Monitaitoisesta ja moniammatillisesta työryhmästämme löytyy asiakastyön ammattilaisten lisäksi mm. käytännönopettaja, työelämälähettiläs, rakenteellisen työn erityisosaaja ja mentori. Tiimissä tuemme toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajia, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä, jossa teet monipuolista kartoitustyötä ja annat ensivaiheen tukea perheille.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää Sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi. Hyvinvointi työssä on meille tärkeää ja panostamme siihen muun muassa pitämällä tiimin yhteisiä kävelyhetkiä.

Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-809-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutuksen ja asiakastyön dokumentoinnin taitoja sekä tiimityön taitoja.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa, moniammatillisesta arviointityöstä sekä Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Yhteystiedot: Tiina Mustonen, johtava sosiaalityöntekijä, p. 050 40 20243
Linda Thapa, sosiaalityöntekijä, p. 050 40 20237
Työpaikan osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki, 00930 HELSINKI
Palkkaus: 3680.35 €/kk
Työ alkaa: 10.1.2022-3.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-809-21
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079216

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, palvelutarpeen arviointi

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus