Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö

Haemme sosiaalityöntekijää perhesosiaalityöhön vakituiseen virkaan Vuosaaren perhekeskukseen.

Perhesosiaalityössä toimit sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä lasten, perheiden ja yhteistyöverkostojen kanssa. Helsingin kaupungilla perhesosiaalityö on vakiintunut osa palveluverkostoa. Perhesosiaalityön työryhmässä työskentelee tällä hetkellä 21 sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Perhesosiaalityön työryhmä toimii Helsingissä kuudessa eri toimipisteessä.

Vuosaaren perhekeskuksessa sinua odottaa jaettu työhuone toisen perhesosiaalityön ammattitaitoisen sosiaalityöntekijän kanssa.

Työssäsi perhesosiaalityössä vastaat lapsen asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä ja tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja omien voimavarojen käyttö vahvistuu. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Työryhmässämme teemme joustavasti etätöitä sekä tapaamme asiakkaita sekä viranomaisiaverkostoja myös kasvokkain toimistotapaamisilla ja kotikäynneillä. Marraskuussa 2021 pääset mukanamme käyttöönottamaan uutta asiakastietojärjestelmä Apottia ja tapaa tehdä entistä läpinäkyvämpää asiakastyötä.
Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja asiakasta arvostavaa työtapaa. Arvostamme joustavuutta sekä reipasta työotetta.

Työryhmämme on avoin ja keskusteleva, meillä on kehittämismyönteinen työote ja vahva tekemisen meininki. Työryhmässämme kaikki tukevat toisiaan ja vaikka työ on itsenäistä, panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen työn tekemiseen. Meillä on loistava porukka töissä. Tervetuloa mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Helsingin kaupungin mahdollisuudet täydennyskoulutukseen ovat laajat ja laadukkaat. Työtäsi tukevat viikoittaiset työryhmän kokoukset, vahva lähiesimiehen tuki, kollegat sekä ulkopuolinen työnohjaus. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat työnsuunnittelua sekä työssä jaksamista. Tarjoamme käyttöösi HSL:n työsuhdematkalipun ja lounasedun. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-673-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä tarvitaan kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä, tai erilaisissa verkostoissa.

Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoa sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Elina Nordqvist,
elina.nordqvist@hel.fi, p. 040 664 5548
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3 B, 7. krs., 00980 HELSINKI
Palkkaus: 3424.78 e/kk
Työ alkaa: 25.10.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-673-21
Ilmoitus jätetty: 08.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10996187

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus