Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä selvitystiimiin

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Perheoikeudellisten asioiden yksikkö

Peltolantie 2 D, 2. krs, 01300 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan


Haemme Vantaan perheoikeudellisten asioiden yksikköön sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen selvitystiimiin 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli vanhemmat eivät pääse sopimukseen lapsen huoltoa, asumista ja tapaamisoikeutta koskevassa asiassa, voivat he pyytää asiaan ratkaisua tuomioistuimelta. Ennen ratkaisuaan tuomioistuin voi pyytää asiassa sosiaalitoimelta selvityksen vanhempien ja lapsen tilanteesta. Vantaalla selvityksiä tekevät perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijät. Selvitys laaditaan parityönä.

Selvitystyöskentelyn aikana sosiaalityöntekijät perehtyvät lapsen ja vanhempien tilanteeseen tapaamalla heitä yhdessä ja erikseen toimistolla ja kotikäynneillä. Tarvittaessa sosiaalityöntekijät pyytävät tietoja lapsesta ja vanhemmista eri viranomaisilta, esimerkiksi päiväkodista, koulusta tai terveydenhuollosta. Selvityksiä laativan sosiaalityöntekijän työn tukena on työpari sekä säännölliset tiimitapaamiset ja ryhmätyönohjaus.

Perheoikeudellisten asioiden yksikön palveluihin kuuluvat lastenvalvojapalvelut, olosuhdeselvitysten laatiminen tuomioistuimelle, tapaamispaikkatoiminta ja eroauttamisen sosiaaliohjaus. Yksikössä työskentelee yhdeksän lastenvalvojaa, kaksi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kaksi toimistosihteeriä ja yksi esimies. Yksikkö kuuluu hallinnollisesti perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelualueeseen ja psykososiaalisten palveluiden palveluyksikköön.

Vantaan perhe- ja sosiaalipalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja rento, kehittämismyönteinen ilmapiiri.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta työskentelystä sosiaalihuollossa tai vähintään perehtyneisyyttä perheoikeudellisiin asioihin tai sosiaalihuoltoon. Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Luemme eduksi: Kokemuksen selvitysten laatimisesta tuomioistuimelle. Perheoikeudellisen lainsäädännön tuntemisen ja valmiuden kehittyä ja oppia uusia asioita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3480, 41 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esimies

Myllyniemi Harri

050 303 5507

[email protected]


Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä selvitystiimiin

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti