Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Sijoituksen sosiaalityö

Haemme innokasta ja reipasta sosiaalityöntekijää täydentämään sosiaalityö 8 -tiimiä sijoituksen sosiaalityössä. Tehtäviisi kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja lapsen vanhempien kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen kanssa. Tulet työskentelemään sekä perhehoitoon, että laitoshoitoon sijoitettujen lasten kanssa. Työ edellyttää sinulta valmiutta matkustamiseen.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset. Meillä et jää yksin - tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö. Työnohjaus, mentorointi sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Myös laajat perhehoidon palvelut ovat työsi tukena. Uusi asiakastietojärjestelmä Apotti otetaan käyttöön 6.11.2021.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-718-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi:
Hyvän tietoteknisen osaamisen ja innostuneen sekä kehittämismyönteisen työotteen sekä aikaisemman kokemuksen lastensuojelun ja/tai sijaishuollon sosiaalityöstä.

Yhteystiedot: Marja Turunen, johtava sosiaalityöntekijä, 09-310 43488
Saara Keränen, johtava sosiaalityöntekijä, 09-310 79358
Työpaikan osoite: Kumpulantie 13, 00520 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 e/kk
Työ alkaa: 15.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-718-21
Ilmoitus jätetty: 22.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11021026

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Sijoituksen sosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus