Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, sosiaali- ja kriisipäivystys

Haemme sosiaalityöntekijää sosiaali- ja kriisipäivystystyöhön sijaisuuteen 1.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oletko pohtinut, millaista olisi työskennellä yksikössä, jossa työtehtävät hoidetaan vuoron aikana eivätkä työtehtävät kasaannu? Tai miten vuorotyö sopisi sinulle? Toivoisitko saavasi useammin vapaata arkena tai ajoittain pidempiä vapaajaksoja? Meillä Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksessä tämä on mahdollista! Meillä on avoinna sosiaalityöntekijän sijaisuus 31.5.2023 saakka.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella päivystävänä sosiaaliviranomaisena ja tukee ihmisiä akuuteissa traumaattisissa kriisitilanteissa kymmenen kunnan alueella Espoosta Hankoon 24/7/365. Olemme hätäkeskushälytettävä yksikkö ja valmiudessa suuronnettomuuksien varalta psykososiaalisen tuen osalta. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa: keskeisiä yhteistyökumppaneitamme ovat poliisi, ensihoito ja pelastuslaitos. Työn tukena meillä on säännöllisesti toimiva työnohjaus ja mahdollisuus kuormittavien työtilanteiden purkukeskusteluihin sekä lähiesihenkilön tuki.

Sosiaali- ja kriisipäivystystyö on monipuolista ja mielenkiintoista, meillä jokainen työpäivä on erilainen. Päivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön alueilla ja kriisityössä. Työ on työparityötä moniammatillisissa tiimeissä. Keskeistä työssä on kiireellisen ja välttämättömän palvelutarpeen arviointi tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja/tai muiden ammattilasten kanssa sekä tarvittava päätöksenteko. Työ edellyttää kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtävien priorisoimiseen tarvittaessa. Työssä menestymiseen tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, hyvää sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta, paineensietokykyä sekä halua kehittyä ammatillisesti.

Yksikössämme työskentelee 15 sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, kolme sairaanhoitajaa, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, kriisityön asiantuntija sekä päällikkö. Työyhteisössämme on monipuolista osaamista ja kokenutta henkilökuntaa. Esihenkilönäsi toimii johtava sosiaalityöntekijä.
Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntaikorvaukset. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu).

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: 37 h 45 min / viikko, kolmivuorotyö
Haettava tehtävä on määräaikainen ja virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote sekä tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotetodistus. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta sosiaalihuollon tehtävistä ja monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä ajokorttia.

Arvostamme kriisityön osaamista sekä monipuolista sosiaalihuollon kentän tuntemista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tiistaina 9.8. klo 10-12 johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Majander, puh. 040 636 9068 ja keskiviikkona 17.8. klo 10-12 johtava sosiaalityöntekijä Henna Lapinleimu , puh. 040 636 6003.
Työpaikan osoite: Vitikka 1 C, 02630 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3753,97€/kk
Työ alkaa: 1.9.2022-31.5.2023
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 22.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1172-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 08.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11553362

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti