Skip to main content

Sosiaalityöntekijä tai alan opiskelija

Sosiaalityöntekijä tai sosiaalityön opiskelija - tervetuloa joukkoomme! Espoon kaupungin sosiaalityöntekijänä jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Saat olla mukana rakentamassa turvallista tulevaisuutta ja seurata yhteiskunnan ilmiöitä aitiopaikalta.

Meillä asiakas on kaikista tärkein. Työskentelyn periaatteita ovat perhekeskeisyys, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia tehdä sosiaalityötä perhe- ja sosiaalipalveluissa, vanhuspalveluissa ja terveyspalveluissa sekä vammaispalveluissa. Etsimme sosiaalityöntekijöitä ja sijaiskelpoisia sosiaalityön opiskelijoita eripituisiin määräaikaisuuksiin.

Espoossa näkemyksilläsi on merkitystä. Pääset kehittämään työtäsi ja tuomaan esille asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Saat olla mukana nostamassa sosiaalityössä havaitsemiasi asioita yleiseen tietoisuuteen ja keskusteluun.
 
Haluamme, että työntekijänämme voit hyvin, pääset oppimaan uutta sekä tunnet työn iloa. Työyhteisömme ovat lämminhenkisiä ja kannustavia. Meillä voit syventää sosiaalityön ammattiosaamistasi ja työskennellä ilmapiirissä, jossa sosiaalityötä arvostetaan.

Sosiaalityön opiskelija, voit tulla joukkoomme jo opiskeluvaiheessa:
- jos työskentelet opintojesi aikana puoli vuotta sijaispätevänä sosiaalityöntekijänä, olet oikeutettu kahden kuukauden palkalliseen graduvapaaseen gradun kirjoittamista varten
- sijaiskelpoisena sosiaalityöntekijänä voit tulla meille myös kesätöihin
(Voit tiedustella myös juniorisosiaalityöntekijän paikkaa - juniorisosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään sosiaalityöntekijän työparina ja työtehtäviäsi voidaan räätälöidä opintojesi vaiheen ja osaamisesi mukaan, voit siis olla suorittanut vasta ensimmäisen vuoden sosiaalityön opinnot.)

"Sosiaalityöntekijän työssä ei ole mitään teennäistä eikä päälle liimattua. Ollaan tekemisissä elämän perusasioiden kanssa ja ne on niitä kaikkein merkityksellisimpiä juttuja."

Haluamme olla sinun tähän asti paras työpaikkasi. Tervetuloa tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä: sosiaalityötä! Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Työaika: 37 h 45 min / viikko tai sopimuksen mukaan osa-aikainen työ
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Haussa huomioidaan myös sosiaalityön opiskelijat.

Yhteystiedot: Kysyttävää? Ole yhteydessä ja jutellaan työmahdollisuuksistamme tarkemmin: johtava rekrytointiasiantuntija Ronja Kauppinen, p. 050 327 7975, etunimi.sukunimi@espoo.fi.
Työpaikan osoite: ., 02770 ESPOO
Palkkaus: .
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 30.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-887-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.06.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10806499

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä tai alan opiskelija

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 26.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti