Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Toivo-yksikkö

1.9.2021 Helsingin lastensuojeluun perustettiin uusi keskitetty Toivo-yksikkö, joka vastaa toistuvasti tai vakavasti rikoksilla, käyttäytymisellä ja päihteillä oireilevien nuorten kanssa tehtävästä työskentelystä.

Työmalli on uusi ja tarvitsemme joukkoomme kokeneita lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, joilla on halukkuutta oppia ja kehittää uutta! Tavoitteenamme on luoda työskentelymalli, jossa eri toimijat työskentelevät aiempaa saumattomammin yhdessä ja nuori ja perhe saavat saavat nykyistä vahvemman tuen. Yhteistyötä tehdään tiiviisti sekä muiden viranomaisten että järjestötahojen kanssa. Toivon työtä kehitetään systeeminen teoria huomioiden.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja työsi pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Vastaat lapsen avo- ja sijaishuollon asiakkuuden aikaisesta sosiaalityöstä. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa, moniammatillisesta työskentelystä innostuneessa tiimissä sekä uuden kehittämisestä ja oppimisesta.

Toivo on keskitetty yksikkö, jossa työskentelee tällä hetkellä 4 sosiaalityöntekijää ja 1 johtava sosiaalityöntekijä, 2 MDFT-terapeuttia, 11 ammatillista tukihenkilöä sekä 1 johtava ohjaaja. Asiakasmäärät vaihtelevat, mutta alustavaksi asiakasluvuksi on tällä hetkellä suunniteltu n. 25 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Nyt rekryämme vielä kahta sosiaalityöntekijää, jo aloittaneiden huipputekijöiden joukkoomme.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Jotta mahdollisimman moni hakijoista pystyisi osallistumaan haastatteluun hakuajan päätteeksi, ilmoitamme jo nyt, että olemme varanneet 5.11.2021 iltapäivän teitä varten. Toivottavasti tapaamme haastattelussa!

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Lisäksi edellytämme:
- Vankkaa lastensuojelun sosiaalityön osaamista
- Kehittämismyönteisyyttä
- Tiimi- ja verkostotyön taitoja

Luemme eduksi:
- Nuorten kanssa työskentelyn
- Monikulttuurisen osaamisen
- Hyvän ruotsinkielen taidon
- Et säikähdä ajoittaista työhön liittyvää matkustamista Suomen sisällä

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-686-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Jstt Veera Vettenranta, p. 040 626 6211, veera.vettenranta@hel.fi
Työpaikan osoite: Kettutie 8K, 00800 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 €
Työ alkaa: 1.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-686-21
Ilmoitus jätetty: 14.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11005732

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Toivo-yksikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus