Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, vammaissosiaalityö

OLETKO SE SINÄ?

Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaissosiaalityöhön. Asiakkainamme ovat kaikenikäiset espoolaiset. Olet avainasemassa vammaisen henkilön asiakasprosessin hallinnassa. Työtä tehdään asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Sosiaalityöntekijänä työskentelet myös aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Toimistomme koostuu yhteensä noin 40 hengen sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien kokonaisuudesta, jossa on mahdollista hyödyntää kunkin omia vahvuuksia sekä aiempaa osaamista. Meillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus sekä asiakastiimit ja esihenkilön henkilökohtainen asiakastyön tuki. Esihenkilötyötä teemme valmentavan esihenkilömallin mukaisesti. Teemme työtä palveluittain, postinumeroalueittain sekä ikäryhmittäin. Lisäksi Espoon vammaispalveluissa on myös tehtäviä, jotka kohdentuvat kaikkiin ikäryhmiin. Haemme sosiaalityöntekijää avoimeen sosiaalityön virkaan. Aloitusaika on sovittavissa. Meillä on mahdollista yhteensovittaa elämän eri osa-alueita, ja työajan muutokset työsuhteen aikana ovat halutessasi mahdollisia. Avoimen viran osalta on mahdollista tehtävänsisältöä sopia tarkemmin esimerkiksi alueperustaiseksi vammaissosiaalityöksi tai asumisen eri prosesseihin keskittyväksi. Sinulla on uniikki mahdollisuus vaikuttaa tehtävänsisältöön yhdessä johtavien sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström ([email protected])
Työpaikan osoite: Kamreerintie 2A, 4 kerros, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1853-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11144831

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti