Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, vammaisten sosiaalityö

Haluatko tehdä sosiaalityötä, joka on palkitsevaa sekä todella monipuolista ja innostavaa? Nyt siihen olisi oiva tilaisuus!

Moni on vammaisten sosiaalityön pariin töihin tullut - ja sille tielleen jäänyt. Uskallatko katsoa tämän kortin ja kokeilla, josko näin tapahtuisi sinullekin? Lupaamme, että huonomminkin voisi käydä!

Meillä on Kallion perhekeskuksessa tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää tekemässä vammaisten lasten ja nuorten sosiaalityötä. Näistä kaksi työskentelee suomenkielisten ja kaksi ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Nyt haluaisimme sinut työkaveriksemme vakituiseen virkaan, joka meillä on avoinna täytettäväksi 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

MISTÄ TARKEMMIN OTTAEN ON KYSE?

Sosiaalityöntekijänä tehtäväsi on kartoittaa ja arvioida vammaisten lasten ja nuorten avuntarvetta sekä saattaa heidät tarvitsemiensa palveluiden pariin. Ohjaat heidät saamaan apua oikeilta tahoilta.

Työssä tapaat asiakkaitamme, tutustut perheen tilanteeseen sekä kerrot vanhemmille palveluistamme. Työtä teet virka-aikana, vaikka satunnaista asiakaslähtöistä joustoa tarvitaan toisinaan. Nyt korona-aikana meillä on enimmäkseen etätapaamisia. Kunhan normaalimpi arki koittaa, kotikäynnit tästä lisääntyvät.

Työmme tavoitteena on tukea vaikeasti vammaisten, kehitysvammaisten ja autististen lasten sekä nuorten perheitä arjessa. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Meillä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä perheiden parissa toimivien tahojen kanssa. Halutessasi osallistut erilaisiin, työhösi vaihtelevuutta tuoviin kehitysprojekteihin. Ehdottomasti yksi työsi rikkauksista, sanoisimme.

Työtaakkasi ei ole kohtuuton, vaikka tekemistä varmasti riittää. Tulet kohtaamaan hyvää ja valmentavaa johtamista ja huomaamaan, että asiat ympärilläsi vain yksinkertaisesti toimivat.

MIKSI MUUTEN TÄMÄ ON MIELESTÄMME SINULLE ERITYINEN TYÖTILAISUUS?

Ensinnäkin tulet saamaan työkavereiksesi työstään todella innostuneen joukon sosiaalityön ammattilaisia. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja tykkäämme työstämme, mikä myös näkyy - niin toisillemme, asiakkaillemme, kuin tuloksissamme.

Mitä muuta voimme sinulle tarjota?
- itsenäisen ja omalle persoonallesi sopivaksi muokattavan työn sekä joustavat aikataulut
- merkityksellisen ja palkitsevan työn, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakasperheidemme elämänlaatua
- todella monipuolisen, vaihtelevan ja sopivasti haastavan tehtävänkuvan
- työyhteisön, jossa ihmiset viihtyvät sekä auttavat toinen toisiaan ja jokainen saa olla oma itsensä
- hyvät lisäkoulutusmahdollisuudet
- mahdollisuuden kehittää toimintatapoja ja -malleja
- Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
- mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko virkasuhteesi ajan

Mielestämme tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse vuosien työkokemusta, vaan meille ensisijaista on innostus omasta työstä ja halu oppia. Olet laillamme ratkaisukeskeinen, kehitysmyönteinen ja positiivisen kautta asioihin tarttuva - näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia ja mörköjä. Aikaisempaa kokemusta juuri vammaisten kanssa työskentelystä et tarvitse, sillä perehdytämme sinut työhösi ja sen erityispiirteisiin.

Jotta työssä onnistut, sinulla on oltava kyky tehdä päätöksiä, myös kielteisiä. Kuuntelet herkällä korvalla ja olet vuorovaikutustilanteissa empaattinen sekä vakuuttava. Osaat rakentaa luottamusta ja mukautua erilaisiin tilanteisiin - tarvitset siis sosiaalista pelisilmää. Vaikka työsi on itsenäistä, uskallathan myös pyytää apua tarvittaessa. Me autamme mielellämme.

Olisi hienoa saada sinut ja osaamisesi mukaan tekemään tätä tärkeää työtämme. Olethan siis yhteydessä!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-356-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
- kiinnostusta moniammatilliseen työskentelyyn
- innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta
- kykyä liikkuvaan työhön

Luemme eduksi:
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- kyvyn itsenäiseen työskentelyyn

Yhteystiedot: Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, johtavat sosiaalityöntekijät Paula Rantonen ja Tove Nygård-Alanne juttelevat mielellään kanssasi.

Heidät tavoitat numeroista: 09 310 62907/Paula ja 09 310 69565/Tove.

Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia: paula.rantonen@hel.fi / tove.nygard-alanne@hel.fi.
Työpaikan osoite: Toinen Linja 4 C, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 3537,23 e/kk
Työ alkaa: 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-356-21
Ilmoitus jätetty: 17.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, vammaisten sosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus