Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Vammaisten sosiaalityö

Haemme kahta positiivista ja ratkaisukeskeistä sosiaalityöntekijää vammaisten sosiaalityön kokeneeseen ja kollegiaaliseen tiimiimme Malmille 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kyseiset virat painottuvat vaikeavammaisten henkilöiden palveluiden järjestämiseen 18 vuotta täyttäneiden asiakkaiden osalta, maantieteellisesti pohjoisella alueella.

Vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän ydintehtävänä on vammaispalveluhakemusten käsittely - palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laatiminen, sekä päätösten tekeminen. Asiakkaiden lisäksi työtä tehdään vahvasti myös verkostojen kanssa. Vammaispalvelulain mukaisten palveluiden tarkoitus on mahdollistaa vammaisen henkilön mahdollisimman itsenäinen elämä ja tasavertainen osallistuminen yhteiskuntaan.

Teemme joustavasti etä- ja lähityötä ja kokouskäytännöissä hyödynnämme Teamsia. Tapaamme asiakkaita ja verkostoja, eli työ on liikkuvaa. Malmilla käytössä on oma tai jaettu työhuone. Lisäksi käytössäämme on työhuoneita Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä.

Olemme ottaneet Apotti -asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöön 29.5.2021.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja, kuten asiointimatkalipun (AB-vyöhykelippu luontoisetuna, muut vyöhykkeet alennettuun hintaan), lounasedun ja liikuntapalveluita (mm. Elixian On line training 2.0).

Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä Malmin juna-aseman vieressä. Meillä työskentelee sosiaalityöntekijöiden lisäksi kuljetuspalvelun ja omaishoidontuen sosiaaliohjaajia, toimistosihteereitä, sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-642-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa joukkoomme iloiseen!

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja kirjallisia taitoja, sekä soveltuvuutta liikkuvaan työhön.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Elina Takkinen p. 050 347 0998, elina.takkinen@hel.fi
johtava sosiaalityöntekijä Janne Pitkänen p. 050 347 5087, janne.pitkanen@hel.fi
Työpaikan osoite: Ala-Malmin tori 2, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 3537,23 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-642-21
Ilmoitus jätetty: 08.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10996925

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, Vammaisten sosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus