Skip to main content

Sovellusasiantuntija

Etsitkö kiinnostavaa mahdollisuutta ja seuraavaa askelta urallasi? Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä sovellusasiantuntijaa liittymään tiimiimme ja tulemaan osaksi asiakkaidemme menestystarinoiden luomista.

Sovellusasiantuntijana pääset työskentelemään Valmet DNA automaatiojärjestelmien parissa osana osaavaa tiimiämme. Tehtäviisi kuuluu mm. yksittäisten asiakaskäyntien tekeminen, elinkaarta ylläpitävien päivitysprojektien suunnittelu ja toteutus sekä ongelmanratkaisu asiakkaidemme haasteissa. Pääset myös osallistumaan toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Sovellusasiantuntijana työhösi kuuluu myös osallistuminen asiakkaan tuotantoprosessin muutoksiin ja laajennuksiin prosessi- ja säätöteknistä tietämystäsi käyttäen.

Työskentelet itsenäisesti Etelä-Karjalan alueella ja otat vastuun omalta osaltasi asiakaskokonaisuuksista. Kehität aktiivisesti ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tuet myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa omaa tuotantonsa sujuvuuden.

Valmetissa palvelemme asiakkaitamme sitoutuen seuraaviin pääkohtiin: Turvallisuus ensin, Lähellä asiakasta, Ratkaisu tarpeisiisi ja Luotettavat ihmiset.

Edellytykset

Tärkeintä meille on oikea asenteesi. Koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti tehtävään sekä saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Sinun tulisi tuntea automaatiotekniikkaa soveltuvan teknisen koulutuksen kautta. Lisäksi tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla:

  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oman työn organisointikykyä
  • Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
  • Kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Matkustusvalmiutta pääasiassa Etelä-Karjalan alueella
  • Kokemus sovellussuunnittelusta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle globaalissa ympäristössä. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille. Pääset siis työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla vahvaksi ammattilaiseksi. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikutta oman työsi ja työaikasi organisointiin ja järjestelyyn.

Asemapaikkasi on Valmet Automationin asiakaspalvelutoimisto Imatralla tai Lappeenrannassa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 31/2021 Petri Hänninen, Service Manager, puh. +358 40 574 6393 tai petri.hanninen (at) valmet.com. Mikäli tämä kuulostaa juuri sinulle sopivalta tehtävältä ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, haethan tehtävää tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.8.2021 sähköisen hakulinkin kautta.

Liity huipputiimiin!

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Sovellusasiantuntija

Lappeenranta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus