Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sovellusasiantuntija

Haemme sovellusasiantuntijaa sovellustukeen

2M-IT:n liiketoiminnan kasvaessa haemme sovellusasiantuntijaa sovellustukeen. Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia sovelluspalveluja terveydenhuollon- ja sosiaalihuollon järjestelmiin. Sovellusasiantuntijana vastaanotat asiakkailta saapuvia tukipyyntöjä puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistut terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen ammattilaisten eri sovellusten käyttöön ja toimintaan liittyvien ongelmien ratkomiseen sekä käytön opastukseen. Varmistamme palvelujemme ajanmukaisuuden asiantuntijoidemme erikoistumisen ja osaamisen jatkuvan kehittämisen avulla, minkä vuoksi odotamme sinulta jo kertyneen kokemuksen lisäksi kykyä ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Kykyä ratkoa ongelmia ja neuvoa puhelimitse ja kirjallisesti
- Valmiutta työskennellä klo 7-17 välille porrastetulla työajalla
- Kehittymishalua ja asiakaspalveluhenkistä otetta työhön

Lisäksi katsomme eduksi:
- Terveydenhoitoalan ja / tai sosiaalialan koulutuksen tai toimialatuntemusta
- Ruotsin kielen taito
- Asiakaspalvelukokemusta ICT-alalta
- Kokemuksen potilastietojärjestelmistä ja muista sote-sektorilla käytettävistä tietojärjestelmistä
- Tuntemuksen sähköisistä palvelukanavista kuten itsepalveluportaalit ja chat
- Efecte palveluhallintajärjestelmän tuntemuksen
- ITIL-prosessien tuntemuksen

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Haastattelemme hakijoita viikoilla 33-35/2021. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystietomme

Pirjo Samposalo | pirjo.samposalo@2m-it.fi | 040 7736355

Lisätietoja

2M-IT, Sovelluspalvelut, Sovellustuki

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 450 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sovellusasiantuntija

Hämeenlinna
Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Lahti
Lappeenranta
32200 Loimaa
Mikkeli
Oulu
Pietarsaari
Pori
Salo
Savonlinna
Turku
23500 Uusikaupunki
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus