Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sovellusasiantuntija (SD 2. taso) Fujitsulle

Etsimme henkilöitä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen 2. tason tehtävään Fujitsulle! Oletko aidosti kiinnostunut IT-alasta ja omaksut nopeastikin uusia tietoteknisiä kokonaisuuksia? Onko pitkäjänteinen ongelmanratkonta ja projektityöskentely sinulle motivoivia elementtejä työssä? Tässä tehtävä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään kaupan alan ohjelmistojen sekä teknisen tuen monipuolisessa maailmassa!

Tehtäviisi kuuluvat tuettaviin ohjelmistoihin liittyvä 2. tason ongelmanratkonta ja tekniset tukitehtävät. Tiimi on mukana mm. isoissa ylläpito- ja päivitysprojekteissa ja toimii kehittäjien sekä 1. tason välissä rajapintana. Uudessa tehtävässäsi saat kattavan perehdytyksen sekä työtehtäviin että tuettaviin sovelluksiin! Työsi voi sisältää ongelmanratkaisua, käytön neuvontaa ja projektitöitä osaamisesi, toiveittesi ja tarpeen mukaan.

Tehtävä on määräaikainen 6 kuukautta, mutta saattaa sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Aloitusajankohta on 1.7.2021.

Ryhmän palveluajat ovat arkisin kello 6.30-22.00, lauantaisin 6.30-19.00 ja sunnuntaisin 9.00-22.00. Tukityössä työvuorot sijoittuvat näiden aikojen sisälle. Perehtymisajan alussa työskentely tapahtuu toimistoaikoihin (noin 2 kuukautta). Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

 • IT-alan korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja

 • vahvaa osaamista Windows käyttöjärjestelmistä

 • monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia, mm. tietokantokannat ja Powershell

 • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta

 • ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

 • valmiuksia työskennellä myös kiireessä ja paineen alla

 • luontevaa otetta asiakasrajapinnassa toimimiseen

 • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle:

 • kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja tuettaviin sovelluksiin
 • asiantuntevan työyhteisön ja tiimin vahvan tuen työllesi
 • luottamukseen perustuvan työskentelykulttuurin ja vahvan tekemisen meiningin
 • mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisessa ympäristössä
 • kasvupaikan kehittyä järjestelmien rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisesti toimivassa yrityksessä

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla. Toteutamme kaikki haastattelut etäyhteyksiä hyödyntäen.

Hae paikkaa viimeistään 16.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: inka.snellman@barona.fi, 0504612794

Fujitsu Finland Oy

"Fujitsu on yksi maailman suurimmista IT-yrityksistä ja missiomme on "Shaping tomorrow with you”. Olemme johtava kaupan toimialan tietojärjestelmien ja palveluiden toimittaja globaalisti ja mukana muovaamassa asiakkaidemme tulevaisuutta missiomme mukaisesti. Meillä on asiakkaana yli 500 kauppayritystä mukaan lukien Suomen suurimmat kauppaketjut, joille pyrimme rakentamaan uusia ratkaisuita kohti digitaalista tulevaisuutta."

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sovellusasiantuntija (SD 2. taso) Fujitsulle

Barona IT
Kajaani
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus