Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sovelluskehittäjä/-arkkitehti, IT-Sote-yksikkö

Sovelluskehittäjä/-arkkitehti

Oletko sovelluskehityksen tekninen moniosaaja, jolta löytyy potentiaalia ja intoa hypätä mukaan Kelan järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon? Monipuolinen teknologiapalettimme on laaja ja pääset käsiksi moderneihin teknologioihin.

Uuden työkaverimme tehtäviin kuuluvat monipuolisesti sovelluskehitys- ja ylläpitotehtävät, kuten järjestelmien kehitystöiden tekninen suunnittelu ja toteutus, yksikkötestaus, sovellusten tuotantoon siirrot sekä tuotannon varmistamiseen liittyvät tehtävät. Työnkuva tarkentuu valitun hakijan osaamisen mukaan.

Tulet työskentelemään Kelan IT-sote-yksikössä, jossa työssäsi sinua tukevat järjestelmäkehityksen rautaiset ammattilaiset. Meillä pääset työskentelemään laajojen järjestelmäkokonaisuuksien parissa. Kättemme jälkeä hyödynnetään laajasti yhteiskunnassa niin kansalaisten kuin eri sosiaali- ja terveydenalan toimijoiden toimesta.

 
Tässä työssä pääset hyödyntämään mm. seuraavia teknologioita

Java 11, Spring Boot, Spring Batch, REST, JSON, JPA/Hibernate, PostgreSQL, Oracle, Maven, Jenkins, Bitbucket/Git, Javascript, React, OpenShift.
 

Tulet työskentelemään pääasioissa Java-teknologioiden parissa. Ketterät toimintatavat raamittavat työtämme sekä uuden kehittämisessä että ylläpitotöissä.

Edellytämme sinulta:
 työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä
 hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä aktiiviseen, itsenäiseen sekä ratkaisukeskeiseen työskentelyyn osana tiimiä
 sitoutumista tavoitteeseemme moniosaavista tiimeistä
 itseohjautuvia työskentelytapoja ja kykyä jakaa osaamista
 sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme kykyäsi hallita laajoja järjestelmäkokonaisuuksia ja ketterän järjestelmäkehityksen tuntemusta. Aito kiinnostus itsensä ja tiiminsä kehittämiseen, avoimuus, kyky innostua sekä antaa ja saada palautetta auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Liity osaavaan joukkoomme. Saat hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT -ammattilaisten verkoston tuen. Kela työnantajana tukee jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Kela on monipaikkainen työpaikka.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten
 pitkät lomat
 kattavat työterveyspalvelut sisältäen hammashoidon
 lounasedun
 liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedun

Palkka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan ja asettuu 3500 - 4500 e/kk välille.

Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä tai Helsingissä. Etätyö myös muilla paikkakunnilla on mahdollista. Aloitusajankohta on sovittavissa.
 
Meistä

Kelan IT-Sote-yksikkö vastaa Kelan Kanta-palvelujen sekä terveydenhuollon ja lääkekorvauksien kehittämisestä sekä näiden palvelujen tuotantotoiminnasta. Yksikössä työskentelee 135 henkilöä ja olemme vahva sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen rakentajayksikkö. Meillä on vankka kokemus terveydenhuollon järjestelmien rakentamisesta ja olemme omalta osaltamme edelläkävijöitä alalla.

Yksikön vahvuutena on eri osa-alueiden asiantuntemus ja tekemisen meininki, halu kehittyä ja viedä asioita eteenpäin. Tiimeissä tehdään töitä sitoutuneesti ja ammattimaisesti.

Kelan kasvavissa ja kehittyvissä palveluissa pääset mukaan innostavaan työskentelyyn isossa IT-talossa. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 26.9.2021. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Olli Mikkonen sähköpostilla [email protected].
 
Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Olli Mikkonen sähköpostilla [email protected].
Työpaikan osoite: Helokatie 11, 40640 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: 3500 - 4500 e/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.09.2021
Ilmoitus jätetty: 30.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sovelluskehittäjä/-arkkitehti, IT-Sote-yksikkö

Jyväskylä
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti