Skip to main content

Sovelluskehittäjä, IT-palvelut

Haemme useita sovelluskehittäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Nyt haussa olevat työt kohdistuvat IT-palveluissa useampaan ketterään tiimiin, joita yhdistää monipuolinen teknologiaosaaminen ja ammattimaisuus sekä itseohjautuvat työskentelytavat. Meiltä löytyy ammatillista haastetta myös kokeneelle tekijälle.

Pitkäjänteisyys, ongelmanratkaisutaidot, oma-aloitteisuus sekä kyky jakaa omaa osaamista ovat piirteitä, joita arvostamme. Jos olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaavaa tiimipelaaja, joka tuntee vetoa sovellusten suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotyöhön, voit olla hakemamme henkilö. Työskentelykielemme on suomi.

Tiimimme

Olemassa olevien ja rakentumassa olevien tiimiemme tarve kohdistuu tällä hetkellä jo työkokemusta omaaviin tekijöihin. Odotamme tekijöiltämme osaamista alla mainituista teknologioista sekä arvostamme vanhempien Java-teknologioiden työkokemusta. Kokoonpanonhallinta ja yksikkötestaus ovat osa sovelluskehitystyötämme. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme aktiivista, innostavaa, uteliasta sekä oma-aloitteista työotetta.

Teknologioitamme
React, Node.js, REST, JSON, PostgreSQL, JPA/Hibernate, DB2, Maven, Jenkins, Bitbucket/Git, SaltStack, OpenShift, integraatiot, Docker, Jira, Java EE, Java SE, Java8, Springboot, Springbatch, WAS, WAS liberty profile, JSF, PrimeFaces, JavaScript

Tarjoamme
-perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
-kehitysmahdollisuuksia ja koulutusta
-työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
-kattavat työsuhde-edut

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa mm. Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 22.8.2021. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.8.2021 alkaen Heidi Kannisto p. 050 596 8969 tai etunimi.sukunimi@kela.fi

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 16.8.2021 alkaen Heidi Kannisto p. 050 596 8969 tai etunimi.sukunimi@kela.fi
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.08.2021
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sovelluskehittäjä, IT-palvelut

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus