Skip to main content

Specialist, HR, Business Services Centre

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereelle Business Services Centreen (BSC) HR-asiantuntijoita tekemään monipuolisia HR-palveluita asiakkaillemme. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Specialist, HR työskentelee HR Services -yksikössä, joka tuottaa luotettavia, laadukkaita ja tehokkaita henkilöstöhallinnon palveluita kaikille Kesko-konsernin kotimaan yhtiöille, sen tytäryhtiöille ja K-kauppiaille. Palvelumme kattavat mm. rekrytoinnin, työsuhteen elinkaaren prosessit, osaamisen kehittämisen tukityöt ja työsuhdeneuvonnan. Specialist, HR:n tehtäviin sisältyy laajasti oman tiimin vastuulla olevien työtehtävien tekeminen, muiden yksikön tiimien työtehtävien riistiintekeminen sekä mm. osallistuminen prosessien, palveluiden ja osaamisen kehittämiseen.
K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Business Services Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Business Services Centren asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhteeseen liittyvät palvelut.

Edellytämme sinulta:
- henkilöstöhallinnon tai muun soveltuvan alan tutkintoa/koulutustaustaa
- työsuhdelainsäädännön ja mielellään Kaupan TES:n hyvää hallintaa sekä kokemusta niiden soveltamisesta käytännön HR-tehtävissä
- vähintään vuoden työkokemusta käytännön HR-töistä; Keskon toimintatapojen tuntemuksen laskemme eduksi.

Lisäksi odotamme sinulta:
- erinomaisia viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tahtoa ylittää asiakkaan odotukset
- hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja aktiivisuutta
- tarkkuutta, ripeyttä, paineensietokykyä ja vastuullista työotetta
- paloa toiminnan kehittämiseen ja muutosmyönteisyyttä
- kykyä ottaa vastuuta omasta osaamisesta ja työssä kehittymisestä
- kiinnostusta ja osaamista erilaisten HR- ja Office-järjestelmien kanssa työskentelyyn
- mielellään kokemusta palvelukeskuksessa työskentelystä
- hyvää suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan ison työnantajan dynaamiseen HR-toimintoon
- työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- hyvät henkilökuntaedut
- modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat, sekä hyvät etätyömahdollisuudet

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kyseessä on uusista töistä ja kehityshankkeista johtuva määräaikainen lisätyövoiman tarve. Työsopimus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää toukokuulle 2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 välillä Team Leader Anna Mäkelä, puh. 040 703 1181 ja [email protected], sekä Team Leader Minna Laakso, puh. 050 9175079 ja [email protected]
Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 17.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.
Tarkastamme luottotiedot, sekä suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Specialist, HR, Business Services Centre

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti