Skip to main content

Specialist, Payroll, Business Services Centre

Hakuaika alkaa: 11.07.2022
Hakuaika päättyy: 09.08.2022

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereelle Business Services Centreen (BSC)
Palkkapalvelut-yksikköön kauppiaspalkanlaskentaan vakituiseen työsuhteeseen Specialist, Payroll -rooliin henkilöä jonka tehtäväkenttään kuuluu sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa K-ryhmän palkanlaskentaprosessin läpivienti ja hallinnointi kokonaisvaltaisesti. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa työkavereinasi on myös robotteja automatisoimassa rutiinit. Haluamme kehittyä jatkuvasti, joten pääset antamaan myös oman panoksesi tulevaisuuden palkanlaskentaan jota kiritämme myös uuden palkkajärjestelmän käyttöönoton myötä

Toivomme, että Sinulla on rautainen ammattitaito, kyky nähdä ja halu kehittää palkanlaskennan prosessia. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta
• Liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkintoa
• Vahvaa, useamman vuoden kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä
• Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemista (erityisesti Kaupan ala)
• Positiivista asennetta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
• Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
• Muutosvalmiutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta
• MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyviä muita tietoteknisiä valmiuksia
• Riittävää englannin kielen taitoa
• Kiinnostusta toiminnan kehittämiseen

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
• Merkittävän, vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
• Kehittyvän palkanlaskentayksikön, jossa automaation osuus on korkealla ja kehittyy edelleen
• Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työkaverit
• Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
• Mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia, sillä kaupan ala on jatkuvassa murroksessa
• Hyvät henkilökuntaedut
• Uudet, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit toimitilat
• Joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevän hybridityömallin

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmän Business Services Centressä (BSC) työskentelee n. 300 K:laista asiantuntijaa, jotka tuottavat ja kehittävät K-ryhmälle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Me palvelukeskuksen osaajat varmistamme, että K-ryhmällä on käytössään mm. laadukkaimmat digitaalisuuden, ja automaation ratkaisut sekä paras asiantuntijuus ja liiketoimintaymmärrys näiden palveluiden tuottamiseen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tampereella sijaitseva Hatanpään toimipiste on henkilöstömäärällä mitattuna K-ryhmän toiseksi suurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Tiina Pullinen, puh. 040 5757 928 tai [email protected]
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua sekä tarkistamme luottotiedot.
----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Specialist, Payroll, Business Services Centre

Tampere
Vakituinen

Julkaistu 10.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti