Skip to main content

Speciallärare, Storängens skola

Specialläraranställning i huvudtjänst på åk 7-9.

Arbetsplats: Storängens skola, Esboviksvägen 10

Arbetstid: enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Behörighetskrav: Speciallärarexamen, eller annan lämplig lärarexamen.
Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter en flexibel inställning i vardagen och en god förmåga att komma överens med olika elever. Samarbetet med eleverna och deras vårdnadshavare är viktigt för att stödet ska kunna fungera så bra som möjligt. Också samarbete med kollegerna är centralt för att eleverna ska kunna stödjas på bästa sätt.

Storängens skola är en sammanhållen grundskola sedan 2015. I skolan arbetar runt 55 lärare. Lärarna samarbetar i lärarteam, samt inom årskurser och ämnen. Åk 1-6 arbetar i samma hus som Storängens daghem och förskola. Åk 1-2 har eftis i samma hus, i skolans egen regi. Åk 7-9 arbetar huvudsakligen i skolans andra fastighet. Skolan har c. 690 elever.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Ellinor Hellman rektor, ellinor.hellman@espoo.fi
Työpaikan osoite: Esboviksvägen 10, 02320 ESPOO
Palkkaus: enligt UKTA
Työ alkaa: till 4.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 24.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2600-21/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 13.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11159182

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä