Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sporttioptikko

Sporttioptikko Synsam Aleksi, Helsinki

Avaamme elokuussa 2021 uuden, upean Synsam- liikkeen Helsingin ydinkeskustaan, Aleksanterinkadulle. Liikkeessä on ketjumme laajin tuote- ja palveluvalikoima, sekä Suomen suurin sporttiosasto, josta löytyy urheilulaseja (voimakkuuksilla tai ilman) lukuisiin lajeihin ja tarkoituksiin, aina pyöräilystä golfiin tai laskettelusta sukellukseen. Valikoimamme ydintä ovat tunnetuimmat urheilulasimerkit Oakley ja Rudy Project sekä oma merkkimme Rigel.

Nyt haemme Synsam Aleksille urheilunäkemiseen erikoistunutta sporttioptikkoa ottamaan vastuuta sporttiosastostamme ja sporttituotteidemme myynnistä ja siihen liittyvästä asiakaspalvelusta. Sporttioptikon rooliin kuuluu myös kehittää urheilunäkemisen osaamista ja innostusta liikkeessämme.

Etsimme henkilöä, joka kuuntelee asiakkaitamme ja huolehtii heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelusta oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön ja näöntutkimusten lisäksi työskentelevät liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon, ulkonäköön ja urheilunäkemiseen liittyviä ratkaisuja Toivomme sinulta kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Energinen ja positiivinen asenteesi on tärkeä tekijä valinnassamme.

Toivomme tulevalta sporttioptikoltamme

  • optometristin/optikon koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta optikkoliikkeessä
  • urheilulasien tuntemusta ja urheilunäkemisen ymmärrystä. Oma urheilutausta tai vahva kiinnostus urheiluun ja liikunta on ehdoton plussa!

Tarjoamme inspiroivan, nuorekkaan työympäristön, sekä mahdollisuuden kehittyä todelliseksi urheilunäkemisen huippuammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus viimeistään 30.4. mennessä osoitteeseen [email protected]. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Vesa Mars,  [email protected] tai Synsam Aleksin myymäläpäällikkö Titta Veijalainen, [email protected]. Katso myös www.synsam.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti