Skip to main content

Sprinkleriasentaja

Haemme nyt

Sprinkleriasentajaa pääkaupunkiseudulle

Oletko ylläpidon ja huollon osaaja? Haluatko olla suunnannäyttäjä kestävän yhteiskunnan rakentamisessa oman työn kautta? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt sprinklerinasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Sprinkleriasentajana vastaat kiinteistöjen sprinklerijärjestelmien kunnossapito-, huolto-, muutos- ja uudistöistä. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Yhdessä varmistamme, että asiakkaidemme kiinteistöt voivat hyvin!

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Toivomme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (LV-ala),
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
- joustavaa työotetta,
- hyvää asiakaspalveluasennetta,
- nuhteetonta taustaa asiakkuuksiemme luonteesta johtuen
- voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukortteja sekä
- B-ajokortti

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma,
- yksinkertaisesti hyvän meiningin Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä.

Haluatko mukaan? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Pasi Piippo puh. 040 300 6638, tai sähköpostilla [email protected]. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 16.1.2022

Are vaikuttavuus

Are synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Are synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Are

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Are Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti