Skip to main content

Store Insight Analyst K-Ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Store Insight Analystia kauppapaikkojen ja konseptien tutkimus- ja analysointitehtäviin sekä kehittämään tiedonhallintaa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti kauppapaikkojen toiminnan analysoinnista alakonseptien ja kiinteistötiedon osalta tuottaen uutta ymmärrystä alakonseptien toimivuudesta sekä kiinteistöteknisten olosuhteiden vaikutuksesta liiketoimintaan. Tehtäviisi kuuluu myös yleisen tutkimustiedon hyödyntäminen kehitystyön avuksi sekä tutkimusyhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kyseessä on uusi tehtävä, jonka sisältöön/painotuksiin ja kehityksen suuntaan valittu henkilö pääsee myös vaikuttamaan. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Olet hankkinut kokemusta kaupan alalta tai tutkimustyöstä
- Olet aktiivinen ja asenteeltasi innovatiivinen
- Olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen päämäärähakuiseen työskentelyyn
- Osaat tehdä datahakuja tietokannoista (SQL)
- Sinulla on kokemusta analysointityökalujen käytöstä (esim. Qlik Sense, Power BI, Python, R, Jupyter Notebooks)
- Haluat tehdä laadukasta työtä ja kykenet viestimään selkokielisesti työsi tuloksista
- Haluat olla mukana kehittämässä moderneja tiedonhallinnan ratkaisuja
- Sinulla on kaupallinen tai vastaava korkeakoulutus
- Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista osaamista

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Tiimin tuen ja työyhteisön, joka tukee omaa ammatillista kehittymistäsi
- Työkulttuurin, joka arvostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa
- Modernit toimitilat K-Kampuksella Helsingin Kalasataman metroaseman vieressä
- K-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut
- Laajat kehittymismahdollisuudet ja urapolut K-ryhmän sisällä

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Korhonen (sami.p.korhonen@kesko.fi) puh 01053 23033. Vastaan kyselyihin to 16.9. sekä ma 20.9. klo 15-17 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Store Insight Analyst K-Ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus