Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Strategia- ja tutkimuspäällikkö

Strategia- ja tutkimuspäällikkö, Vantaan kaupunki, Helsinki Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Talous ja strategia
Vantaan kaupungintalo

Asematie 7, 00130 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 25.05.2021 tai sopimuksen mukaan -

Haemme nyt Vantaalle strategia- ja tutkimuspäällikköä, kehittämään kaupunkitasoista strategia- ja tutkimusprosessia sekä johtamaan strategia- ja tutkimusyksikköä ja toimimaan kaupunkipoliitiikan valmistelutyössä.

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintoja kehitetään aktiivisesti.

Strategia -ja tutkimuspäällikkönä vastaat kaupungin strategian valmistelutyöstä ja strategiaprosessin kehittämisestä sekä strategian jalkauttamisesta ja lisäksi osallistut kaupunkipolitiikan valmistelutyöhön kaupunginjohtajan tukena.

Työtehtäväsi sijoittuu kaupunkistrategian ja johdon toimialalle, talous ja strategia-palvelualueelle. Toimit esimiehenä pienelle tiimille, johon kuuluu tutkimus- ja tilastotoiminnan sekä tiedolla johtamisen kehittämisen osa-alueilla toimivia asiantuntijoita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset monipuolisesti osallistumaan strategia- ja tutkimustoiminnan sekä kaupunkitason tiedollajohtamisen kehittämiseen. Lisäksi osallistut kansainvälisen yhteistyöverkostotyöhön sekä yliopisto- ja korkeakouluyhteistyön kehittämiseen. Olet myös mukana vuosittaisessa talousarvioprosessissa sekä kaupunginjohtajan ja luottamushenkilöjohdon esitysten valmistelussa.

Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen toimintaympäristöön sekä kaupunkipolitiikan ilmiöihin. Tehtävässä on oleellista hallita niin isoja kokonaisuuksia kuin pieniäkin yksityiskohtia. Strategia- ja tutkimuspäällikön rooli vaatii hyviä yhteistyökykyä ja verkostotoimimisen taitoja sekä hyvää paineensietokykyä, ajoittain tiukkojen aikataulujen puitteissa toimittaessa.

Arvostamme hyvää tuntemusta kunta-alalta, itseohjautuvaa ja aikaansaavaa työotetta sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Myönteinen, joustava ja yhteistyötä edistävä asenne on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.

Edellytämme valittavalta henkilöltä käytännössä hankittua kokemusta esimiestyöstä sekä aiempaa työ kokemusta strategiatyöstä ja tutkimustoiminnasta sekä kaupunkipolitiikan osa-alueelta.

Tervehdys tulevalta esimieheltäsi

Esimiehesi talous- ja strategiajohtaja Matti Ruusula toivoo löytävänsä osaksi johtoryhmäänsä yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen henkilön, joka päällikkönä johtaa tavoitteellisella ja valmentavalla otteella sekä kykenee myös tekemään itsenäisiä ratkaisuja omassa johtamistyössään.

?Toivon sinulta rohkeutta ohjata sekä sparrata tiimin asiantuntijoita. Olet innostunut kehittäjä, jolla on kykyä toimeenpanoon. Sinulla on taustallasi aikaisempaa kokemusta johtamisesta sekä strategia- ja tutkimustyöstä, mielellään myös kaupunkipolitiikan sekä tiedolla johtamisen osa-alueelta.?

Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja Suomen neljänneksi suurimman kaupungin strategia- ja tutkimustoimintaa - tartu rohkeasti haasteeseen!

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa.

Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.

Tarjoamme työmatkaseteleitä työntekijöillemme. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

- Avoimen työilmapiirin
- Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
- Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännössä hankittu kokemus esimiestyöstä

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: - Soveltuvuutta esimiestyöhön - Kokemusta strategiatyöstä ja tutkimustoiminnasta - Kaupunkipolitiikan tuntemista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Matti Ruusula, talous- ja strategiajohtaja

p. 043 824 9254
matti.ruusula@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelimitse ti 20.4. klo 15-16 sekä pe 23.4. klo 15-16.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Matti Ruusula, talous- ja hallintojohtaja matti.ruusula@vantaa.fi 043 824 9254
Työpaikan osoite: Asematie 7, 00130 HELSINKI
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 14.04.2021

Strategia- ja tutkimuspäällikkö

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus