Skip to main content

Suomi toisena kielenä-kouluttaja, Kajaani

Oletko Sinä uusi kollegamme Työn osaajien joukkueeseemme?

Spring Housella on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja asiakkaidemme kokonaisvaltaista urasuunnittelua tukevien valmennuksien järjestäjänä. Nyt etsimme S2-kouluttajaa kotoutumiskoulutustiimimme vahvistukseksi vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Kajaaniin. S2-kouluttajana vastaat koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta tehden ohjaustyötä aikuisten maahanmuuttajien jatkopolkujen kanssa. Koulutustyön lisäksi työnkuvaasi kuuluu raportointi sekä olennaisena osana verkostotyö, esimerkiksi yhteistyö työnantajien, koulutuksen järjestäjien, erilaisten hankkeiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten joulukuun lopussa/heti tammikuun 2022 alussa.

Edellytämme sinulta

Alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa
Suomen kielen TAI S2-perus- ja aineopinnot
Pedagogista pätevyyttä
Vähintään 1 vuosi työkokemusta aikuisille maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista
Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn ja loistavan, toisiaan tukevan tiimin
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi MEillä
Työterveyshuollon Terveystalolla ja ePassin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi
Näin kenties tuleva kollegasi kuvailee työtä meillä: "Työtä isolla sydämellä maahan muuttaneiden kouluttamisessa kohti omaa polkua työelämään. Työssä parasta ovat opiskelijat ja tiimin tuki. Opetuspäivistä ei huumoria puutu. Työ on usein hektistä eikä yksikään päivä ole täysin samanlainen. Opin ja oivallan joka päivä uutta. Saan tehdä työtäni ihmisten kanssa, omannäköisesti, hyödyntäen omia ja tiimin vahvuuksia. Työssä on tekemisen meininki. Tervetuloa MEille uusi kollega!"

Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä saat Silja Grönholmilta 0503849027 / silja.gronholm@springhouse.fi.

Lisätietoja

Silja Grönholm
HR-asiantuntija
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi

Suomi toisena kielenä-kouluttaja, Kajaani

Staffpoint
Kainuu
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus