Skip to main content

Supervisor, Assembly

Sandvik on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Tuotteitamme ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden valmistukseen vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja ammattitaitoista työnjohtajaa.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Päätehtäviisi kuuluvat maanpäällisten kallioporauslaitteiden valmistuksen työnjohtaminen ja ohjaaminen, tuotantosuunnitelman seuraaminen ja hienokuormittaminen. Valvot ja ohjaat suunnitelmien toteutumista ja varmistat työn edellytysten olemassaolon. Toimit kiinteässä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten valmistus-, osto-, suunnittelu- ja tuotannonkehitysorganisaatioiden kanssa. Olennainen osa tehtävääsi on vastuu kapasiteetista, aikataulupidosta ja tehokkuudesta. Toimit työntekijöiden esihenkilönä ja vastaat alueesi henkilöstön kehittämisestä sekä työturvallisuudesta. Osallistut tarvittaessa tuotannonkehitysprojekteihin asiantuntijana tai projektin omistajana.

Mitä odotuksia meillä on sinulle?

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri) tai aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä tuntemusta koneenrakentamisesta ja sen menetelmistä. Laatuperiaatteiden, tuotannonkehityksen, kuormitus/kapasiteetti- sekä aikataulusuunnittelun hallinta ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Sinulla on hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt motivoimaan ihmisiä. Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen sekä vastuullinen. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta hyvää englanninkielen taitoa.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä globaalissa bisnesympäristössä osana joustavaa ja ammattitaitoista tuotantotiimiä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me Sandvikilla uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustojen monimuotoisuus edesauttaa onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook. Sandvik on sitoutunut puolittamaan C02 päästönsä vuoteen 2030 mennessä ja kehitämme kunnianhimoisin tavoittein akkulaitetarjontaamme.

Lisätietoja/yhteydenotot

Olli Kujanen, Assembly Manager, p. 040 7050860. Soittoajat 26.11., 1.12. ja 7.12. klo 12-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 12.12.2021 mennessä.

Toimithan nopeasti, sillä teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0035589.

                                                                                                                                         

Supervisor, Assembly

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus