Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Supervisor, Logistics

Sandvik on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden valmistukseen ammattitaitoista logistiikan työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Keskeiset tehtäväsi

Toimit logistiikan työntekijöiden esimiehenä ja vastaat toiminnan päivittäisestä johtamisesta, tuotantosuunnitelman seuraamisesta ja hienokuormittamisesta. Valvot ja ohjaat suunnitelmien toteutumista ja varmistat työn edellytysten olemassaolon. Huolehdit aktiivisesti alueesi henkilöstön resurssoinnista, kehittämisestä ja työturvallisuudesta. Toimit kiinteässä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten valmistus-, osto-, rakennekäsittely- ja tuotannonkehitysorganisaatioiden kanssa. Olennainen osa tehtävääsi on vastuu töiden kapasiteetista, aikataulupidosta ja tehokkuudesta.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta sekä esimieskokemusta. Tuntemus logistiikasta ja sen menetelmistä katsotaan eduksi. Kokemus kuormituskapasiteetin hallinnasta sekä aikataulusuunnittelusta ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Sinulla on hyvät johtamis-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä kyky motivoida ihmisiä. Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen sekä vastuullinen ja stressinsietokykysi on vahva.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä globaalissa liiketoimintaympäristössä osana joustavaa ja ammattitaitoista tuotantotiimiä. Saat perehdytyksen ja tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jesse Thomander, Logistics Manager, p. 045 8089 558. Tavoitettavissa 2.8.2021 alkaen.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.8.2021 mennessä. Haastattelut tähän tehtävään tulevat olemaan TEAMSilla viikoilla 33-35.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0029908.

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

Määräaika: 15 elo
Työpaikan tunnus: R0029908

Supervisor, Logistics

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus