Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannonsuunnittelija

Sappi Kirkniemi

Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on osa Sappi Europea. Kirkniemen tehdas tuottaa vuosittain 750 000 tonnia korkealaatuisia julkaisupapereita, joita käytetään korkealaatuisiin julkaisuihin kaikkialla maailmassa. Tehdas työllistää 550 paperiteollisuuden ammattilaista tuotannosta tuotekehitykseen. Yli 90 % tehtaan tuotannosta menee vientiin.

 

Avoin tehtävä
Haemme Kirkniemen tehtaalla sijaitsevaan Sappi Mill Supply Chain Planning Teamiin toimitusketjusuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtäväkuvaus
Tehtävässä vastaat päivittäisten toimintojen hallinnasta ja  asiakkaan tilauksen tuotannon suunnittelusta varmistaen, että tavarat toimitetaan oikea-aikaisesti ja kokonaisuudessaan asiakkaalle. Toimitusketjun suunnitteluryhmä vastaa tuotannon karkea- ja hienosuunnittelusta, sekä paperitilausten kuljetustensuunnittelusta asiakkaille eri markkina-alueilla.

Toimitusketjusuunnittelijan tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tehtaan eri toimintojen, myyntiverkoston asiakaspalvelun ja huolintakumppaneiden kanssa, joilla kaikilla on sama tavoite palvella globaaleja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakemamme toimitusketjusuunnittelijan työn painopiste on tuotannonsuunnittelualueella.

    

Sinä
Sinulla on esimerkiksi AMK-tutkinto, kandidaatin koulutustaso tai työkokemuksen perusteella hankittua osaamista  toimitusketjuista, logistiikasta, myyntitoiminnoista tai tehdastuotannosta. Sinulla on vahva halu oppia uusia taitoja ja positiivinen ajattelutapa. Lisäksi sinulla on hyvät viestintä- ja ongelmanratkaisutaidot ja kyky työskennellä ajoittain paineen alla. Omaat itsenäisen ja ennakoivan työskentelytavan, ja  olet joustava tiimipelaaja. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito (suullinen ja kirjallinen), sekä hyvä perusosaaminen MS Office/MS 365 ja SAP.

 

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää englanniksi 14.2.2022 mennessä Sappin uraportaalin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä
E. Knarren,
Head of Supply Chain Graphics Reels
tel. +31 (0)43 3822416
e-mail: [email protected]

M. Iho,
Manager Mill Supply Chain Planning Kirkniemi
Tel. +358 10 464 2230
e-mail: [email protected]

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannonsuunnittelija

Lohja
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti