Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Suuhygienisti

Suusairauksien poliklinikka ja Yleisanestesiahammashoidon yksikkö ovat muuttamassa syksyllä vastaremontoidun Puistosairaalan tiloihin. Etsimme nyt joukkoomme hammashoitajia ja suuhygienistejä sekä vakinaisiin että määräaikaisiin työsuhteesiin – ehdit hyvin perehtyä yksikön toimintaan sekä olla mukana muuttamassa toimintaamme uusiin tiloihin!

Tällä hetkellä yksikkömme toimivat sekä Haartmanin sairaalassa että Kirurgisessa sairaalassa. Suusairauksien poliklinikalla tutkitaan sekä hoidetaan kliinisen erikoishammashoidon ja oikomishoidon potilaita, ja Yleisanestesiahammashoidossa hoidetaan Uudenmaan yleisanestesiahammashoidon potilaiden lisäksi myös infektiofocuspotilaita. Haastattelun yhteydessä kerromme tarkemmin yksikköjemme toiminnasta, sekä sovimme yhteisesti, kummassa yksikössä voisit aloittaa työskentelyn. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä yksikössä, suuren talon edut, kuten hyvät koulutus- ja urheilumahdollisuudet, sekä mahdollisuuden olla mukana viemässä yksikköjämme uusiin tuuliin!

Jätä hakemuksesi jo tänään (viimeistään 9.8.) tai soittele ja kysy lisää – odotamme Sinua!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu suuhygienisti tai lähihoitajan tai hammashoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteydenotot

ylihoitaja Carita Sainio, p. 050 427 9729

Suuhygienisti

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus