Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suuhygienisti, kotihoito

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?
 
Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja kehittämismyönteistä suuhygienistiä vakinaiseen tehtävään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoon kotihoidon asiakkaat. Työ sisältää liikkumista kotihoidon työntekijöiden mukana: työskentelet 3 päivää viikossa kotihoidon asiakkaiden luona. Kahtena päivän viikossa työskentelet kliinisessä työssä Tapiolan laajennetun perushoidon yksikössä, missä työskentelee kirurgian, parodontologian, endodontian sekä pedodontian erikoishammaslääkäreitä sekä hoidetaan paljon palveluita tarvitsevia ja gerodontologisia asiakkaita. Kotihoidossa työskentelevänä suuhygienistinä liikut kotihoidon hoitajien mukana ja teet kotihoidon palvelutarpeen arviointiin sisältyviä suun terveyttä kartoittavia hoidon tarpeen arviointeja. Lisäksi opastat hampaiden ja suun hoidossa. Liityt myös osaksi terveyden edistämisen työryhmää ja toimit asiantuntijana terveyden edistämisen tilaisuuksissa. Työ voi sisältää iltatyötä.

Valmistumassa olevat uudet ammattilaiset ovat tervetulleita hakemaan tehtävää jo ennen valmistumistaan.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 250 000 vuosittain. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti.

Tehtävän nimi ja osoite: Suun terveydenhuolto, Ahertajantie 2
Työaika: 38h15min / vk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu suuhygienisti

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä lääkehoitolupa.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta. Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta suuhygienistin tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava osastonhoitaja Niina Lindholm, 040 636 5088
Työpaikan osoite: Ahertajantie 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2667,90 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1149-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11528697

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti