Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suuhygienisti kotihoitoon, Tapiolan hammashoitola

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Palveluillamme haluamme vahvistaa asukkaiden kykyä edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä vakinaiseen tehtävään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoon kotihoidon asiakkaat. Päätoimisena työskentelypisteenäsi toimii Tapiolan hammashoitola. Työ sisältää liikkumista kotihoidon työntekijöiden mukana. Työskentelet kaksi päivää viikosta Tapiolan hammashoitolassa ja 3 päivää kotihoidon asiakkaiden luona. Espoon kaupungin suun terveydenhuolto tarjoaa kotihoidon asiakkaille suun terveydenhuollon palveluita kotioloissa. Suuhygienistinä liikut kotihoidon hoitajien mukana, ja teet kotihoidon palvelutarpeen arviointiin sisältyviä suun terveyttä kartoittavia hoidon tarpeen arviointeja. Lisäksi opastat hampaiden ja suun hoidossa. Liityt myös osaksi terveyden edistämisen työryhmää ja toimit asiantuntijana terveyden edistämisen tilaisuuksissa.

Työpaikan nimi: Tapiolan hammashoitola

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset Laillistettu suuhygienisti

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Työtehtäväsi koostuu monipuolisesta kliinisestä potilastyöstä espoolaisten kotihoidon asiakkaiden parissa. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme työkokemusta vanhusten parissa työskentelystä ja vastuullista työotetta sekä hyvää palveluasennetta. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön ja ajanmukaisten työvälineiden lisäksi palkkauksen kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, lliikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Ulla Anteroinen, puh. 043 8245614, [email protected]
Työpaikan osoite: Ahertajantie 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2615,59€ / kk
Työ alkaa: 1.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.10.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1215-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10966063

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti