Skip to main content

Suuhygienisti, Samarian hammashoitola

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme suuhygienistia määräaikaiseen tehtävään 12.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on pohjoinen palveluyksikkö, ensisijaisena hoitolana Samarian hammashoitola.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisen kliinisen potilastyön lisäksi omahoidon ohjausta sekä mahdollisesti muita terveyden edistämiseen liittyviä tehtäviä. Työ voi sisältää iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi. Valmistumassa olevat uudet ammattilaiset ovat tervetulleita hakemaan tehtävää jo ennen valmistumistaan.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi SOTE-sopimuksen mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2667,90 €/kk ja mahdollinen työkokemuslisä.

Työpaikan nimi ja osoite: Samarian hammashoitola, Terveyskuja 2, 02770 Espoo
Työaika: viikotyöaika, 38 h 15 min
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu suuhygienisti tai valmistuva suuhygienisti, jolla on opintopisteitä vähintään 180.

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista suomen kielen taitoa. Tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa, tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä lääkehoitolupa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: 25. - 29.7.2022 lisätietoja antaa osastonhoitaja Tarja Pulkkinen, [email protected], puh. 040-6369081.
Työpaikan osoite: Terveyskuja 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2667,90 €/kk
Työ alkaa: 12.9.2022 - 31.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 05.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1156-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11526980

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suuhygienisti, Samarian hammashoitola

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti