Skip to main content

Suunnittelija, AV-suunnittelija

Digipalveluihin on haussa

AV-SUUNNITTELIJA
1.9.2022 (tai mahdollisimman pian) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävänkuvaus

Etsimme vahvistusta Digipalvelujen AV-tiimiin, AV-järjestelmien ja esitystekniikan asiantuntijaksi. Tehtävät painottuvat yliopiston tilojen audiovisuaalisen varustamisen suunnitteluun, ylläpitoon ja käytön tukeen. Jyväskylän yliopisto haluaa kehittää tilojen käyttöään hybridiopetusten vaatimusten mukaisesti laadukkailla ja helppokäyttöisillä AV-ratkaisuilla.

Edellytämme

tulevalta AV-suunnittelijaltamme soveltuvaa IT/AV-alan koulutusta ja kokemusta esitystekniikan asiantuntija- ja suunnittelutehtävistä. Työtehtävät edellyttävät vankkaa esitystekniikan laiteosaamista, AV-ratkaisuarkkitehtuurien tuntemusta, sekä kokemusta hankintojen tekemisestä ja toteuttamisesta monitoimittajaympäristössä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti suomen ja englannin kielellä.

Eduksi katsotaan

ymmärrys seuraavista osa-alueista:
-AV-ohjausjärjestelmien tuntemus
-Kuvansiirtojärjestelmät verkossa (AV Over IP)
-Kokemus video- ja äänituotannoista
-Windows-työasemaympäristöjen tuntemus suhteessa AV-ratkaisuihin
-AV-ratkaisujen dokumentointi
-Todennettu osaaminen eri kokoisten tilojen (kokoustilat/auditoriot) toimivista AV-varustamisista

Lisäksi odotamme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutehtäviin ja jatkuvaluonteisen toiminnan kehittämiseen. Arvostamme paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja, sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta.

Mitä tarjoamme?

Osaava ja hyvinvoiva tiedeyhteisö

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. 

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV08. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Palkka työsuhteen alussa on noin 2900-3200 eur/kk.

Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Oletko hakemamme henkilö? Hae meille sähköisellä hakulomakkeella ja liitä hakemukseen:

1) Hakemus
2) Ansioluettelo (cv)

Hakemus tulee jättää viimeistään 12.8.2022 sähköisellä hakulomakkeella. 

Lisätietoja antaa: Ma 1.8. alkaen, Marko Strang, IT-asiantuntija, puh. 050 3412184, marko.j.strang@jyu.fi

Tutustu meihin!

Jyväskylän yliopiston Digipalvelut on vuonna 2007 perustettu IT-palveluyksikkö, jossa työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Digipalvelut tuottaa ja kehittää yliopiston tarvitsemien IT-palveluiden lisäksi ratkaisuja ja palveluja myös muille asiakkaille lähinnä yliopisto- ja koulutussektorilla.

Jyväskylän yliopiston
 2600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

www.jyu.fi

 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija, AV-suunnittelija

Keski-Suomi
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti