Skip to main content

Suunnittelija (kalastus), Rovaniemi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Eräpalvelut on osa Metsähallituksen julkisia hallintotehtäviä yhdessä Luontopalvelujen kanssa. Vastaamme kalastuksen, metsästyksen ja erävalvonnan järjestämisestä valtion alueilla. Myymme kalastus- ja metsästyslupia ja keräämme valtion kalastonhoitomaksun maa- ja metsätalousministeriölle. Järjestämme erämahdollisuuksia niillekin, joilla sellaisia ei muuten olisi. Työssä pääset osaksi tiimiä, joka hoitaa valtion vesien kalastuksen järjestämisen kestävästi, eettisesti ja vastuullisesti.

Haemme joukkoomme kalastuksen suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.06.2021-31.12.2021

Tehtäviisi kuuluvat kalaelinympäristöjen hoitoon liittyvät tehtävät Lapin maakunnassa, pääosin Rovaniemellä. Työhön kuuluvat puroinventoinnit ja tietojen tallentaminen ULJAS- paikkatietojärjestelmään, osallistuminen purokunnostuskohteiden ja jokien täydennyskunnostustyömaiden toteutukseen, ohjaukseen ja valvontaan sekä kunnostussuunnitelmien laatimiseen liittyvät tehtävät. Työssäsi osallistut myös sähkökoekalastuksiin ja muihin kalatalouden tehtäviin. Tehtävän toimipaikka on Rovaniemi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa ja kokemusta erityisesti virtavesi-inventointien ja -kunnostusten saralta sekä minimissään ajokorttiluokkaa B.  Eduksi katsotaan sähkökoekalastuskurssi, EA1 tai korkeampi ja toiminta-alueen tuntemus. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat erikoissuunnittelija Markku Vierelä, puh. 0406674656 ja projektipäällikkö Sihveri Ervasti, puh. 0405682071.

Suunnittelija (kalastus), Rovaniemi

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus